- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
válasz
greenity
üzenetére
A képhez: az új hozzászólás alatt szerepel egy ilyen, hogy: "Új kép feltöltése a szöveghez"; alatta a tallózás, és egy OK. innen próbáltam berakni a képet, de ok után nem jelent meg semmi. A linket nem értem (az én gépemen van, nem egy nyilvános szerveren); a beilleszt pedig nem akar működni (beilleszt gomb nincs; ha egér jobb gomb és beillesztre gondolsz, az inaktív. Na mindegy, leírom.
A gmail POP/IMAP beállításoknál a POP protokoll engedélyezve van, a 2. pontban pedig a "Gmail példányának megőrzése a beérkezett levelek között" van kiválasztva. Állítsam át "megjelölése olvasottként"-ra?
Bár eddig, amíg működött, addig is a korábbi beállítást használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest