Hirdetés
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
30 napot akartam írni!

Ezt én úgy oldottam meg, hogy hoztam egy szabályt, hogy a 30 napnál régebbi levelekt mozgassa át az Archiválandó, 30 napnál régebbi üzenetek. Ez egy keresési szabály, amit a Szerkesztés, Keresés, Üzenetek keresése menüpontban hozol létre. Vagyis ez nem szűrő. Utána ezt mented Keresési mappaként. Ennek lett az a neve, hogy "Archiválandó, 30 napnál régebbi üzenetek" Itt megjelennek ezek a levelek, kijelölés, és megjelenik az Archiválás gomb, és a másik, beállított meghajtóra archiválja a leveleket. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs