- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Klikkelek a Compact Folders menüpontra és látszólag nem történik semmi azon kívül, hogy a Thunderbird alsó állapotsorában az olvasható, hogy: "Searching..."
Találkoztatok már hasonló jelenséggel?
Nemrég lementettem a leveleimet és a Thunderbird-ön belül mozgatttam egy-két gigabyte-ny adatot. A menteni kívánt leveleket először bemásoltam egy a Thunderbird-ön belül nyitott mappába. Majd a mappát töröltem (a levelezőprogramon belül). Végül töröltem a Trash mappában lévő leveleket. Újraindítottam egyszer-kétszer a programot. És gondoltam tömörítem a mappákat. Akkor szembesültem ezzel a jelenséggel, hogy mintha nem azt tenné a program, amit kértem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest