Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hali!
Valaki legyen oly jó és homályosítson föl, hogy hogyan tudom átköltöztetni új rendszerre a leveleimet és a beállításaimat, kiegészítőket.
Próbálkoztam mozbackup-al, többször, egyszerű profil mappa átmásolással is, bár itt több hibalehetőség is lehet, ugyanis xp-ről 7-re költözök. Nem tudom, h ott a roaming- és a local-ba mit kell pontosan tenni. Az eddigi leveleim mappáját is megadtam neki, hogy lássa.
Egyébként mikor föladtam a kísérletezést nekiálltam megint minden előröl beállítani és volt olyan kedves, h nem szedte le az üzeneteket a kiszolgálókról amikor ezt azért meg kéne tegye.Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest