Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi,
Sokan kérdezték, hogyan lehet menteni és visszaállítani mindent egyszerűen.
Én a "D" re raktam a tárolót, ahol minden fiók Helyi mappájának külön mappát készítettem, illetve egy mappát a Tárolómappáknak. Miután mindent frankón beállítottam, lementem az egészet a MozBackup-pal és kész.
Amikor visszateszem a rendszert és feltelepítem a TB-öt, akkor csak lefuttatom a MozBackup-ot és minden olyan mint előtte volt. A jó az egészben, hogy mivel a "D" partíciót nem bántom, a leveleket sem kell másolgatnom...
Persze menti a leveleket is, de ebben az esetben nem kell foglalkoznom velük.Link: MozBackup
Amúgy tök jól kezeli a Firefoxot is, már azt is ezzel mentem...
Próbáljátok ki, ez a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest