Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Azzal nem volt hiba.
Közben rájöttem, a mintát nem ismerte fel jól, de ha a kézbesítési formátumot átállítottam automatikusról Csak Rich text-re, akkor már jól másolja ki vágólapra és a beszúrásnál is megformázza rendesen.
Szóval kösz a választ, a kérdés tárgytalan, a probléma megoldódott.
-
Atlantis
veterán
Hello!
IMAP szerverbeállítással van némi problémám: Outlook Express alatt van egy olyan opció IMAP esetén, hogy "Store special folders on IMAP server". Ennek hol a megfelelője Thunderbirdben?
Egyszerűen nem sikerül elérnem, hogy a szerver mappaszerkezetét ugyanúgy lássa a Thunderbird, mint a OE. Részben látja csak, így a feliratkozásokat sem tudom rendesen beállítani.Kösz előre is, ha lesz érdemi reakció.
Szerk: Windows 7 oprendszer lett, angol, ha ez jelentőséggel bír.
-
Atlantis
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megnéztem, IMAP-on kicist más ez a felület. Hiába állítom be, hogy törlés azonnal, ugyanúgy ott virítanak a levelek, csak áthúzva.
-
Atlantis
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hm..Nem tudom, itt mit állítottam be, holnap megnézem. Addig is kösz.
-
Atlantis
veterán
Hello!
IMAP-nél be lehet állítani, hogy a törölt leveleket a szerverről is törölje? OE alatt van egy Eltávolítás gomb, ezzel a szerverről is törlődnek a levelek, ilyen kéne Thunderbirdben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Seed szerver topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest