- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowcat
tag
Helló!
Nekem is kicsit hasonló gondjaim lennének, mint fentebb. Szóval egy windows totálisan elhalálozott, szerencsére a leveleimet egy saját könyvtárban gyűjtögetem. Mostanában nem volt sok időm, szóval csúszott kicsit a reinstall, így a gmail-es fiókomban már jó sok levél begyűlt. Mostanra viszont mindent megcsináltam, fel is raktam az új TB-t, első meglepetés, hogy már saját varázsló van a gmail-hez

Igazából most attól félek, hogy beállítom újra a fiókom, akkor leszedi az új leveleim és a régi leveleim (és a mindenféle rule-okat) már sehogy nem tudnám átrakni az új alá, vagy az újonan jött leveleim vesznének oda, de a régiek legalább megmaradnak... Szóval nem tudom mit kéne tennem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest