- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje úgy próbálom menteni levelim, hogy Documents & Settings... helyett a leveleket egy másik partíción lévő könyvtárba mentem. Ezt be lehet álllítani Thunderbird-ben.
Rendszer reinstall után ismét az előbb említett könyvtárra állítom levelek mentését, így a levelek többé-kevésbé újra megjelennek.
A gond az, hogy néha az valamelyik postafiók üzeneteit nem teszi vissza, vagy egy postafiók üzenetei közül véletlenszerűen néhánynak a tartalmát nem jeleníti meg, ott van a listában, de üres!
Más kérdés, névjegyzéket is szoktam exportálni, Win reinstall után pedig importálni, DE, hogy lehetne megoldani, azt hogy importálás után az új címeket ide mentse, ne pedig a Személyes címjegyzékbe. Mert így az a rossz, ha új címekkel gazdagított személyes címjegyzéket exportálom abban lehet nincs meg összes cím, ami előző exportálásban található, viszont vannak benn újak. Egyszer már megcsináltam, hogy Notepad-ban összemásoltam így a két exportált file-t, de így viszont sok lesz a duplikáció, melyeket utána törölgethetem...
MozBackup-ot megnézem majd, lehet ez lesz a megoldás?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest