Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje úgy próbálom menteni levelim, hogy Documents & Settings... helyett a leveleket egy másik partíción lévő könyvtárba mentem. Ezt be lehet álllítani Thunderbird-ben.
Rendszer reinstall után ismét az előbb említett könyvtárra állítom levelek mentését, így a levelek többé-kevésbé újra megjelennek.
A gond az, hogy néha az valamelyik postafiók üzeneteit nem teszi vissza, vagy egy postafiók üzenetei közül véletlenszerűen néhánynak a tartalmát nem jeleníti meg, ott van a listában, de üres!
Más kérdés, névjegyzéket is szoktam exportálni, Win reinstall után pedig importálni, DE, hogy lehetne megoldani, azt hogy importálás után az új címeket ide mentse, ne pedig a Személyes címjegyzékbe. Mert így az a rossz, ha új címekkel gazdagított személyes címjegyzéket exportálom abban lehet nincs meg összes cím, ami előző exportálásban található, viszont vannak benn újak. Egyszer már megcsináltam, hogy Notepad-ban összemásoltam így a két exportált file-t, de így viszont sok lesz a duplikáció, melyeket utána törölgethetem...
MozBackup-ot megnézem majd, lehet ez lesz a megoldás?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6