Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Feltelepítettem a Chrome-ot. Azzal a linkelt videó rendben van, viszont az rtl most videók továbbra sem folyamatosak. Ott nem tölti olyan gyorsan a filmet, mint ahogy lejátssza, így folyton megakad.
A problémám az, hogy az atomos táblagépem meg folyamatosan játssza ugyanazt, rendesen tud pufferelni.
Biztos valami driver probléma van. -
CB
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem, mert kidobom a gépet az ablakon.
Az asszony újabban elkezdett nézni pár netes videó honlapot, köztük ezt.A sírba visz a nyafogásával, hogy szaggat, de sehogy sem jövök rá, hogy miért, pedig amit lehetett, frissítettem.
A youtube videókat, filmeket gyönyörűen viszi a gép, de ezzel nem boldogul. A táblagépem a linkelt videót folyamatosan viszi.Adjatok már nekem valami tippet, mihez kezdjek, mert nem akarom a nyafogást hallgatni, de új gépet sem akarok venni.
A Firefox verzióm: 52.0.2
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest