Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
hali
mostanában problémám van a FF8.0-val. a baj csak annyi, hogy amikor bezárom, akkor a folyamatoknál még mindig ott van és nem tudom ott sem leállítani. egyszer újratettem emiatt a gépet, de ismét elkezdte csinálni. egyedül vok ezzel a problémával?
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
az lenne a kérdésem, hogy ha az 1. hsz-ben leírt módon a profilomat mondjuk ráteszem egy pendrive-ra és win reinstall-t csinálok, megmaradnak az elmentett oldalaim is, miután megnyitom a profilomat a frissen telepített FF-en?
-
h.adam.92
őstag
üdv
lehet hogy már sokan kérdezték de akkor én is megkérdem.
szeretném tudni, hogy melyik aza fájl, (ha van ilyen) amelyikben benne vannak az elmentett oldalaim, oldalakon beállított jelszavaim stb, hogy op reinstall után ne kelljen megint mindent megkeresni stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Építő/felújító topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911