Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nwis86

    aktív tag

    Sziasztok

    Segítséget szeretnék kérni, ép most sikerült úgy felidegesítenie a firefoixnak hogy széttörtem a billentyűzetet, pár szám billentyű bánta, bár szerintem vissza lehet őket rakni, de legközelebb szerintem repül ki a gép az ablakon!
    A problémám az hogy kb 8 éve firefoxot használok, rengeteg ablak van egyszerre nyitva, nem ritka hogy 100 feletti fül van hetekig, hónapokig... bekapcsolom és máris minden aktív, ezt szoktam meg, és firefoxal ez mindig nagyon jól működött, ha nagy ritkán össze is omlott mindig felajánlotta hogy az előző munkamenetet visszaállítsam... idővel lecseréltem a gépem, szintén nem volt gondom, most viszont megint eljött az ideje az új gépnek 2 hete meg is van, na azóta állandóan szopat a firefox, hiába van beállítva hogy az előző munkamenettel nyíljon meg ha kikapcsolom, van hogy az eltűnik, ha pedig pl összeomlik vagy kék halál van, áramszünet, akkor mindig 1db üres fehér lappal kezd és nincs lehetőségem az előző munkamenet helyreállítására mert ki van szürkítve. kb fél nap mire minden beállítást, rögzített füleket aktív ablakokat amiket napi szinten használok van ami a munkámhoz is kell, kb 30 lap visszaállítsam, nem is beszélve az olyan cikkekről amiket csak azért nyitok meg hogy ne felejtsem el és majd ha lesz időm akkor elolvasom, ezeket vissza se tudom hozni, nem kicsit felbaszva az agyam... kb 8 évig nem volt ilyen gondom most meg az elmúlt 2 hétbe kb 10x-re indul ez a tetves firefox 1 üres fehér lappal, komolyan ha még 1x meglátom hogy 1 fehér lappal indul akkor szívrohamtót kapok vagy kibaszom a gépet az alakon... Elnézést a hangvételért de leírhatatlanul ideges vagyok!
    Erre kéne valami megoldás hogy soha semmilyen körülmények közt, még világvége esetén se tűnjenek el a megnyitott oldalak a firefoxból, nem létezik erre valami kiegészítő ami ment mindent? vagy bármilyen megoldás érdekel!

Új hozzászólás Aktív témák