Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
pentium4
üzenetére
Én is azt javasolnám, amit WonderCSabo kolléga, vagyis kezdj új profilt.
Én ezt csinálnám a helyedben (és én is így csináltam, amikor áttértem Fx4-re): Mozbackup-ot tölts le, csinálj a mostani profilodról mentést, és ezeket mentsd le: könyvjelzők, és jelszók. A többi beállítást szerintem nem érdemes, mert bekavarhat. Illetve, amikor kiválasztod, hogy miket mentsen le, menj bele az Unknown files-ba (egy kis gomb jobb oldalon lent), és mindent pipálj vissza!
Én először nem pipáltam az Unknown fájlokat vissza (nem is nagyon figyeltem, hogy van ott olyan gomb...), és jól meg is szívattam magam vele, nem működött néhány oldal rendesen (pl. Facebook chat). Később újratettem, azzal az eljárással, amit most írtam neked, és most már jól megy.
Amikor le van mentve a profil, csinálj az egészről egy mentést, (akár komplett be is rar-olhatod), és töröld az eredeti helyéről. Tedd fel a 4-est, és Mozbackup-pal tedd vissza a könyvjelzőket és jelszavakat. Az addonokat utána persze egyesével rakd fel, ami kell.
Sok sikert, szólj, ha valami nem megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911