- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Namelesske #20989 üzenetére
Nagyon jók.
-
T_Stark
őstag
válasz
Namelesske #20887 üzenetére
Nálam nem darabos.
Viszont letiltott pár kiegészítőt "nem kompatibilis" címszó alatt
Nagyon nem tetszik nekem ez a gyors főverzió váltogatás
Nem tudom minek mennek a Chrome után, ha nem tudják rendesen megoldani... Chrome-nál még nem volt olyan hogy egy frissítés után ne ment volna minden ugyanúgy mint előtte
Csak azt nem értem, hogy szinte alig változik valami az előző verzióhoz képest, akkor hogy lehet hogy nem kompatibilisek a kiegek
Ez a parasztvakítós 6-os verzió valójában egy 4.2-nek felelne meg a régi számozás szerint
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest