Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Matthewus #52047 üzenetére
Részben van csak igazad, de akire igaz ez:
A testre szabhatóság nem érdekli a többséget
az rég Chrome-mal netezik, vagy Edge-gel.
Aki Firefoxot használ, az elfogadta eddig is hogy lassabb, de jobb.Szóval a Mozilla tömegeket akar szerezni magának, és nem a törzs táborát "kielégíteni".
Ez van. Remélhetőleg lesz értelmesen használható fork, aztán meglátjuk mivé fejlődik ez az új irányvonal. -
törölt tag
válasz
Matthewus #52047 üzenetére
Szerintem aki most lemorzsolódik, azt visszanyerhetik az olyanokból, mint például én akik megint a firefoxot nyomkodják, mert gyors lett, és amúgy is szeretik csak kényszerből használtak mást. Én is rögtön visszatértem rá , pedig nálam a chrome kicsit gyorsabb, viszont ez a sebesség már nekem megfelel amit ad a foxi és mégis csak életem első böngészője, (ha nem számítjuk kb mindenki első böngészőjét a 6-os IE-t
.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Diablo 3 Collector's Edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest