- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Thunderzolee #22834 üzenetére
Első hszben lévő diagnosztikát tudom ajánlani. Vmitől megőrült az a beállítást.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #22805 üzenetére
Basszus nem műxik Google.com-on, hiába írom át, prübáltam elem hide helperrel is. Sehogyse tudom eltüntetni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22801 üzenetére
Én ma vettem észre ezt a szart, köszi a tippet, el is tüntettem. Remélem minnél előbb jön a Google start menü.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
leviske #22789 üzenetére
Passwords. A bookmarkokat exportálod Chromeból HTMl-ben, és importálod Fxben.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22706 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
1. címsorba írd be: about:config majd Enter. Keress rá a browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent változóra, és duplakattal állítsd true -ra.
2. A Firefox Panorama alapból tudja ezt.
3. Volt egy ilyen kieg, de már nem elérhető új Fxre.
6. Sok userscript tudja ezt, pl. ez.
7. [link]
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Legújabb JS hírek
- aki picit is vállalkozó szellemű, próbálja ki az új natív Android UIs Firefox Mobilet -
WonderCSabo
félisten
válasz
Zirowe #22685 üzenetére
Jobb gomb -> Testreszabás -> a csillagos gombot belehúzod a felbukkanó ablakba (nem baj, ha összemegy előtte).
Illetve most van nekem a bal felső sarokban egy narancssárga firefox feliratú eszköztáram, amire nem igazán lenne igényem, és eléggé zavaró is, ezt el lehet vhogy tüntetni?
Ez nem eszköztár, ez a Firefox gomb. Első hsz.
about:config -ban a keyword.URL változóra jobb gomb -> visszaállítás.
F34R: Passz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kata28 #22666 üzenetére
Egy screenshotot posztolj nekünk légyszíves, hogy egyértelmű legyen, mire gondolsz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22650 üzenetére
csupan ennyit, + 6 db szkriptet, ami el is arulja hogy egy atlag user vagyok
Egy átlag user azt sem tudja mi az a szkript.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22642 üzenetére
A megszokás nagy úr, de sokszor már betelhet a pohár. A Firefox alapjában véve egy nagyszerű böngésző (nekem, és sztem a legjobb), de nagyon súlyos problémái vannak. Az időszakos kifagyogatások, a meglehetősen rossz válaszidő sok embernél könnyen kiverheti a biztosítékot. Régen a Firefox hyepolt menő böngésző volt, most már nem az. A mai "guruk" mindenhova Chrome-ot telepítenek. Persze ezzel semmi baj, mindig is lesz egy hypeolt böngésző, csak én a Firefoxot nagyon sajnálnám elveszni a süllyesztőben.
Sajnos jelenleg én látok sok javulást. Az újonnan bevezettet modell bár hanarabb eljutattja a featureöket a felhasználóhoz, de ezek száma eddig annyira minimális volt, és súlya jelentéktelen, hogy szinte felesleges kiadni miattuk új verziót, Pluszban sok embernek macera frissítgetést, a kiegészítőket meg hazavágtak az inkompatibilitással. (Végre elkezdték megoldani a helyzetet...). Az Electrolysis szüneteltetése meg számomra érthetetlen, és megint a Mozilla alapvető hibájára mutat: erőforráshiány. Most elkezdték ezt a Snappy projektet, ami az egyszálú architektúra mellett próbálja vhogy javítani a válaszidőket, meglátjuk mi sül ki belőle, egyelőre én pesszimista vagyok vele kapcsolatban.
Szerk.: Egyébként nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre ezzel az egésszel kapcsolatban.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #22627 üzenetére
Már leírtam a felfüggesztésről a véleményemet.
Más: sokat szívtam azzal, hogy amikor vmelyik programban URL-ra kattintok, akkor a Firefox a stabil profilommal induljon el, ne nyissa meg először a profilemanagert. Itt sikerült megoldanom a problémát. Csak leírtam, hátha vki más is szív ezzel.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az Electrolysist felfüggesztették, ~helyette elindult a Snappy projekt. A Firefox reszponzibilitásának növelését célozza meg.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Bj Brooklyn #22622 üzenetére
Ja, igen a Chrome-nak meg saját Flash playere van szóval az sem releváns, bocsi...
Első hsz -> diagnosztika.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Bj Brooklyn #22620 üzenetére
Az nem érdekes, mert egy másik, ActiveX-es Flash-et asznál.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Bj Brooklyn #22618 üzenetére
Más NPAPIs böngészőben megy (Chrome, Opera) ?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Bj Brooklyn #22616 üzenetére
Akkor uninstalláld, és tedd fel újra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Bj Brooklyn #22614 üzenetére
Flash playert is frissítetted?
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Határozatlan időre szüneteltetik az Electrolysis fejlesztését.
Én csak ennyit tudok mondani rá...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22570 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Reaper04 #22561 üzenetére
Firefox 4-et? Rakd fel a legújabbat.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A gif teljesítmény javító bug landolt újra (immáron harmadszorra) trunkon. Remélhetőleg most már nem lesz backout belőle...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22513 üzenetére
Nekem meg az tetszik ami eddig is volt.
,
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22511 üzenetére
Ezt a 2-re állítást? Nincs, ugyanúgy megy minden hardveres gyorsítás.
Annyi a változás, amit a betűk formájában látsz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22509 üzenetére
A régifajta "GDI" (whole pixel) rendering módot úgy érheted el, ha about:config -ban a gfx.font_rendering.cleartype_params.rendering_mode változót 2 -re állítod.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22507 üzenetére
Az a kieg már nem érvényes. Az addon leírásában le van írva, hogy most már az Fx beépített módszere jobb. Ki is fogom venni.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nagyon jó kis MozillaZine thread, most wanted Fx bugs to land.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #22474 üzenetére
Minden lapon? Nekem csak a ép fájlokon nem. Sok embernek van ilyen, attól tartok ez egy bug lesz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22446 üzenetére
Linkificitaionben sem kell kettőt kattintani.
TFSi: Első hsz -> diagnosztika!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22444 üzenetére
Műxik?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #22441 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
A Mozilla azért is rossz megnevezés, mert az egy másik program neve is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kunsztler #22402 üzenetére
Emberek, ennyire nehéz a szövegértés? Előbb belinkelem a hivatalos oldalt, ami egyértelműen megmondja, hogy nem jelent még meg. Másrészt Zoli leírja Nektek a hivatalos megjelenési dátumot.
Az, hogy tesztelési célból már fent van az ftp szerveren, az semmit se jelent. Mindig is így volt. És előbb azt is leírtam, hogy ftp protokollos linket ne linkeljetek a Mozilla szerveréről, csak httpset (mert az ftp-vel könnyen túlterhelődik).
S-Attila: Jó ötlet.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Landolt a Style Inspector.
- Egy cikk az előttem említett, most megjelent Profile Managerről. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Nicholas Nethercote nagyon érdekes cikke a Firefox JS motorjának memóriaéhség-csökkentéséről.
- További JavaScript motor hírek a Dave Mandelin tollából.
- És egy szomorú hír a végére: Alex Faaborg elhagyja a Mozillát. A vezető UI fejlesztő Alexander Limi lesz. -
WonderCSabo
félisten
válasz
headhunter #22315 üzenetére
Nekem az AMOn is megtalálható 0.96.3 verzió van, és műxik.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A tab mozgatás animációt visszavonták a mozilla-centralból, a sok regression, glitch miatt. A helyét majd ez a bug veszi át.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Landolt UX branchen a New Tab első prototípusa, már kipróbálható. Sajnos jelenleg a miniatűrök nem működnek vele (lsd. kép).
- A Home Tab is landolt, jelenleg a kezdőoldalt nyitja meg.
- Továbbá landolt az In-Content UI Könyvjelzők, Előzmények, Letöltések is. Viszont vmiért nem In-Content nyílik meg a buildben, hanem a régi módon. Így kéne kinéznie.Yay!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok #22292 üzenetére
Nem igazán szabadna gondot okoznia.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest