-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #16462 üzenetére
Ha az egesz sort kitorlom akkor nem mukszik, vagyis megjelenik a Connection Status Bar.
Hogy mindig uj neveket kell megtanulni
A ertek negyszerese allitottam be, 10 000 ms igy mar jo, vagyis pl. a PH mar gyorsan toltodik
igy nem latom vegre Connection Status Bar-t.
Es remek a masik Stylish fajl is, az Addons Bar kicsinyito (képző)Koszonom a segitsegedet!
-
BullZeye
veterán
-
törölt tag
válasz
BullZeye #16397 üzenetére
Én is tapasztalom ezeket, és az a véleményem, hogy nagy a sietség. Amit egyik nap felépítenek, a másik nap egy kicsit - más bug javításával - lerombolják. Végülis össze fog ez állni, csak türelem kell hozzá. Jó lesz az.
Tibii91: Nem hinném, hogy nagy változás lesz a két böngésző működésében. A különbségek csak lassan fognak módosulni. Úgyhogy én továbbra is berendezkedem a FF használatára.
Amúgy nagyon sokan használnak kettő vagy több böngészőt, így van elsődleges, másodlagos stb., kinek melyik... -
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #16275 üzenetére
Azt mondta, nem tetszik Neki, bár a Chrome igen.
Hír:
Most meg oda akarják rakni a betöltési állapot jelzőt, ahol a Chrome-ban van. Sztem ez inkonzisztens, a link target URI fent van, ez meg lent...
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15991 üzenetére
KB2454826 update is only for Windows 7 without SP1 RC or SP1 RTM/Final(when officially released) installed. If you already have Win7 SP1 installed, RC or RTM/Final you already have all the fixes and updates for Direct2D and DirectWrite.
You can check yourself from the KB article, the files were compiled on 02-Nov-2010. That means MS has been testing the updates for 2 months before releasing it yesterday.
Ha Nálad szebbek a betűk, azt jelenti, h. neked más tetszik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15985 üzenetére
De nálad nem olyanok a betűk, mint az alsó képen... Az updatet tartalmazza a Win7 SP1 - nincs fenn nálad?
pete_21: Nem tudom, de mindenesetre a WIn updattel is sokat javult a dolog.
HZoli87: Win7/Vista x86, x64.ű
(#15987) BullZeye : Az SP1 már tartalmazza a frissítést.
vante: A 9-es béta még nem jelent meg.
visszakerültek a fülek a címsorba
Még sosem voltak ott.
Észrevettem, hogy az éppen nem használt fülek követik a címsor színét.
Bug, de a béta9-ben asszem nem lesz javítva. Winxp-n ilyen csak.
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #15987 üzenetére
Ezt a fogyasztast hogy produkaltad?
Ott lesz az, ha fent van az SP1, menetkozben frissitette, csak nalad ha angolt hasznalsz akkor a Fontos frissites kozott ott volt nalam is ott volt, csak nem volt kijelolve, manualisan pipaltam be ha mar kuldtekSzivtam is vele egy alkalommal, vagy 20 mp-re lehalt a rendszer, azutan magahoztert, de dobott egy ATI-ra utalo hibajegyzest a naploba.
Keskenyebre tudtad mar allitani az ablakok kereteit? Link:
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #15933 üzenetére
Igaza van WondweCsabo-nak felajanlja, en kulon leszedtem de ezt irta ki:
Ehhez kell az IE9-is, mert nem szeretnem feltelepiteni, siman egy ujrahuzott W7 64 bitesre ami alatt csak az IE8 van telepult, muszaj a 9-es? Csak mert epp nemreg szedtem le, es nem akarom visszatelepiteni. Amikor feltettem akkor lejott hozza egy frissites es hazavagta a rendszert, igaz hogy eleg volt leszedni a IE9 frissiteset majdnem megjavult, de inkabb ujra telepitettem. A baj az hogy magyarositva van az OS, az IE9Beta meg szivozik velem.
-
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye #15917 üzenetére
muszaj a permanens megoldas?
ugyanis nagyon egyszeru a futtatasonkenti -
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15833 üzenetére
Status-4-evar (ezzel kapcsolod ki az urlbarban) + Link Target Display
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15817 üzenetére
Van:
@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
#addon-bar > *
{
margin-top: 0px !important;
}De ez csak akkor műxik, ha nincsenek gombok az addon baron (tehát nem csak régi status bar ikonok). Ha vannak, akkor ez a kód még nagyítja is, szóval akkor ne használd.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15777 üzenetére
1. a bugokat nagyrészben nem a fejlesztők reportolják, hanem a tesztelők. Te is reportolhatsz.
2. a meta bug már elég régóta meg lett nyitva
3. Bug 612846 - ezt majdnem 2 hónapja nyitották, azért nem szeptemberben, mert ekkor jutott idő a megoldás kigondolására
4. Ezt azért nyitották, mert kiderült, h. kell az előzőhöz
5. valódi megoldást csak a DW kijavítása ad majd az MS által -
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #15652 üzenetére
Ahhh.. azt nem is ellenoriztem
Viszont igy is nagyon gyors a weblap megjelenites, igaz hogy RSS olvasasra hasznalom csak, de az abban szereplo linkeket az Operaval nyitom meg.
Viszont érdekes módon, ők megtudták oldani, hogy ha a tabok melletti üres helyen nyomok dupla kattot, akkor ne ugorjon össze kis ablakba...
Ezt nem ertem, FF alatt ha kettot kattintok az ures teruletre, egy uj ful nyilik meg nalam es a tobbi ful is nyitva marad csak atkerul a fokusz az uj ures fulre.
Vagy valamit nem jol ertek?
Mod: Nalam nincs bekapcsolva a D2D gyorsitas. -
-
Donvit078
tag
válasz
BullZeye #15620 üzenetére
ok köszi sikerült
de ez megint vicc nem hiszem el amikor beállítottam a profilomat próba képen beraktam a prohardvert, leállítottam és újraindítottam és hurrá ott van még mindig nagyon meg is örültem hogy végre sikerült de miután elkezdtem berakni és betöltögetni a többi oldalakat ahova mászkálok most azokat nem őrzi meg csak a prohardvert amit először beraktam úgy hogy ez egy vicc ez a böngésző...
-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye #15037 üzenetére
Szvsz Cleartype-pal sokkal szebbek a betűk, én amióta LCD monitort használok, mindig be van kapcsolva a cleartype. Nélküle szerintem rondák a betűk. És most nem FF-ről beszélek, hanem a Windowsról. Vagy neked pont Cleartypepal zavaróbb?
Amúgy Total Commanderben tényleg rosszabb, ott állítsd át másik betűtípusra."És gondolom olyat nem lehet, hogy csak 1 alkalmazáshoz használja a cleartypeot a Windows7, vagy igen?"
Ezt szerintem úgy lehet megoldani, amit írt WonderCSabo, azzal az about:configos beállítással. -
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15031 üzenetére
Teljesen szűz és friss Windows, alig 3 órája raktam fel, legújabb Driverek és DirectX, sőt W7 Sp1rc
Ez a hiba, mindjárt megmondom miért.
Nvidia miatt szebb nálad d2d-vel a fontok, vagy valami beállítás lesz a ludas
A screenshotot megint az Ati kártyámmal csináltam.
csinálj egy friss és szűz profilt
Ne de mit itt a lényeg:
Rakd fel az IE9-et, felrak egy-két Win updatet, amik olyan széppé teszik a fontokat, mint nálam. Ha már fennvannak ezek a frissítések, akkor nincs mit tenni.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #15031 üzenetére
Nah itt van pár kép, friss windows 7 x64, aktuális hourly builddel. Friss és szűz profillal.
D2D ON gfx.direct2d.disabled ; true
D2D OFF gfx.direct2d.disabled ; false
D2D ON gfx.direct2d.disabled ; true
D2D OFF gfx.direct2d.disabled ; false
Úgyhogy nálam Ati hd4890OC kártyánál a D2D bekapcsolása tönkreteszi a fontokat, nehezen olvasható, szemet bántó, cserébe gyors. Viszont érdekes módon, az egyiknél a title bar, és a searchbar meg az address bar szép, de az oldal fontjai rondák, a másiknál meg pont fordítva, mintha fordítva lenne bekötve
ötlet?
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15011 üzenetére
Az a userChrome.css, amit az első hsz-ben is van, nem Mozilla dev által írt.
Ők egy sokkal jobb megoldást csináltak, nem csak sima CSS, hanem JS-el kalkulálják az értékeket, a tabok képe nem nyúlik fel, de mégis a legtetején lehet kattintani, stb.
hugoo: Első hsz -> diagnosztika, vmi valszeg leakel.
Kérdezés előtt érdemes az 1. hozzászólást elolvasni a neves topikokban!!!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #15004 üzenetére
Ez egy másik bug.
Mert ha összeugrik az ablak, akkor semmivel se lettünk előrébb mint 4 hónappal ezelőtt.
LOL, csak végre beépítetten van egy nem tákolt, jó tabs in title barunk.
Egyébként így fog működni a maximalizált ablak:
- a tabokra a képernyő legtetején is lehet kattintani, ez nagyon kényelmessé teszi, elég csak feltolni az egeret, nem kell pozicionálni a tabra függőlegesen
- vízszintes húzással lehet átrendezni a tabokat
- ha megfogod és függőlegesen húzod le a title bart, akkor Aero Snap-et fog csinálni -
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14860 üzenetére
Nem tudom miért nem lehet megérteni, h. ezt a hibát a Mozilla nem tudja javítani.
Az IE9-ben pont ugyanolyanok a fontok. A DirectX-ben van a hiba, azt kell kijavítani. Ha szar ecseteted van, hiába vagy rohadt tehetséges, mégsem tudsz festeni jól. A Firefox a festő és a DirectX az ecset.
Gyick: Nem tűnik el a csík, a hiba nálad van.
-
Matthewus
őstag
-
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #14703 üzenetére
Írjak egy user JS-t, ami a hozzászólás ablakot kibővíti egy új gombbal, amely automatikusan beilleszti ezt a szöveget linkkel együtt?
A YouTube Embed HD-t megnézem a napokban, csak lusta voltam azóta is a jelszavakat kimenteni a mostani Fx-ből, hogy utána profiltörléssel egybekötve ünnepélyesen áttérjek véglegesen az Fx4-re.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14524 üzenetére
Sajnos ilyenre tudtommal nincs kieg.
joecontra: Sehogy, ehhez külső letöltéskezelőt kell használni.
namerke: Nem hagyták abba a fejlesztést. Azért nincs egy ideje x64 build, mert egy csúnya bug miatt totál összeomlik, amíg az nincs kijavítva felesleges fordítani. Fejlesztik az x64-es részt, mert Linuxon és Macen lesz hivatalos x64. Pl. most már a JS sebessége gyorsabb mint x86-ban.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14478 üzenetére
Nah, azért ne essünk túlzásokba, nem olyan nagy újítás ez a PL. Progress bar volt eddig is, csak a status baron. A Safariban meg már ezer éve az urlbarban van. (Fx-el a Fission kieg tudja ezt). A throbbert meg megfogják érteni az emberek, a Chromeban kezdetektől fogva ilyen van, senki sem panaszkodik rá. Persze én is jobban örülnék, hha a PLt megcsinálták volna.
Az egészben az a vicces, h. a progress line a főleg a +30% CPU használat miatt került ki, mert ezt nem tudták orvosolni. De viszont a throbber meg más miatt okoz nagyobb CPU használatot, LOL.
Más:
Megérkezett a compartments/brain transplants a mozilla-centralba. Hogy mi is ez?
Nálam ilyen gyorsulást eredményezett:
SS: 461 ms -> 434 ms
V8: 1960 -> 2185
A következő nagy ugrás a Tune Trace JIT Heuristics lesz, ha ez landol, valszeg megelőzzük a V8 enginet az SS-en.
-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye #14475 üzenetére
Ezaz!! Ezt nem értem én se. Na meg amikor elkészítették a D2D platformot, akkor sem tesztelték, vagy mi van?
Az meg csak hab a tortán, hogy semmi hírt sem hallani az egészről, hogy javítják, hamarosan kész, vagy nem is foglalkoznak a témával... (bár utóbbit kétlem)
Márpedig ez nekik sem jó, mert az ő terméküket is ugyanúgy szidják... -
F34R
nagyúr
válasz
BullZeye #14412 üzenetére
A 400s határt átlépték , igen Opera már régóta ennyi 297 és a HTML-5 el sehol sincsenek (10.70b ) a Hardware accelerated (11.0a ) még bele se kezdtek a tesztelésbe és Presto verzió motor száma is nől.
Attól hogy a firefox 4 jobban ál fejlesztésben (ami részben nem igaz ) levan akkor is maradva
Chrome , Opera wtf a többi nálam megy a lecsoba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged