-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
PazsitZ #1029 üzenetére
hello ...
nekem is hasonlo gondok vannak, de csak mostanaban jön elő
sokszor (mostmár nonstop) felmegy a firefox CPU használata 100%és akkor nincs mit tenni kilépni FF-ből és vissza ... de elég hamar felmegy
about:config - browser.cache.disk.capacity megnéztem nekem is 50000
ezt is megcsináltam [link]
Firefox tuning
bár nem tudom hogy jól-enem vagyok egy pc zseni csak egyszerű felhasználó
pl a legutolsó mozzanatnál most nekem a user.js txt-be csak egy számot pl 50-et kell beleírnom vagya azt is belerakni hogy nglayout.initialpaint.delay vagy ez maga a parameter megnevezése?
valakinek használható ötlete linkje amit egy láma is megért és megtudja tenni
na közbe megint fel ment 100% -ra a vérnyomásommal együtt -
Sil
senior tag
Temporary Internet Files? Az tuti nem alap, az mintha az IE-é lenne. A Firefox alapból (XP esetén, az 1.5-től már nem a profil mappában van, mint régen) a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache mappába menti a fájlokat, de ha beírod a címsorba, hogy about:cache, akkor ott mutatja a pontos útvonalat (és a tartalmát is, ha rámész a linkekre).
Átállítani úgy a helyet úgy lehet, hogy pl az about:config-ban létrehozol egy browser.cache.disk.parent_directory nevű karakterlánc típusú preferenciát (jobb egérgomb bármelyik soron, új), ennek az értéke legyen az új elérési út.
Lementeni ilyen dolgokat úgy a legegyszerűbb, hogy jobb egérgomb, Oldal adatainak megjelenítése, és a Média fülön kikeresed.
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
De igen az FF 2.0-at hasznalom. Latom sokmindenkinek problemaja van vele. Remelem egyszercsak majd kijavitjak
De az az erdekes, hogy amig nem raktam be ezkoztarnak, addig minden jo volt vele. De most meg ha kitorlom a konyvjelzok kozul, torlom a sutiket akkor sem javul
[Szerkesztve] -
-
Épp' ez az, h. nem!
A popupokat (nagyon helyesen) továbbra is tiltja, de erről nem értesít engem semmilyen módon!
Ezt az értesítést szeretném visszaállítani, már csak azért is, mert az internetbankom egy felugró ablakban jelenik meg. (Tudom, betehetném a ''Kivételek...'' közé, de én az értesítést szeretném visszakapni.)
Egyébként is szeretem tudni, mikor mit tesz a böngészőm... -
Sil
senior tag
De nézd csak meg, a popup-ablakban kilóg az Állapotsor, ez elég jellegzetes tünet. És 1-2 éve találkoztam én is ezzel a problémával (ha jól emlékszem, akkor az Extended Statusbar kiterjesztés okozta).Próbáld meg, amit mondtam, nem segít? Vagy esetleg átrendezni a sorrendjüket az Organize Status Barral, hátha... (Ha régen nem húzta szét, az lehetett pl azért is, mert mondjuk változtattak valamit az egyik kiterjesztésen közben, és elronthatták a megjelenítését. Az Állapotsor kezelése több gondot szokott okozni a kiterjesztések készítőinek, mint más eszköztárak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged