- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
válasz
canniball #10800 üzenetére
Igen, mindig úgy csinálom, hogy ctrl+alt+del és folyamatok közül törlöm az exe-t, de elég zavaró h csak így lehet elindítani. Csökkentett módban sikerült elindítani, szóval lehet h vmi plugin/addon lesz a hibás. Most nézem, van fent 1 winamp toolbar, mikor már régen letöröltem, meg 1 logitech eszközfelismerős kieg. Eltávolítom őket, megnézem h úgy yó lesz-e.
-
noncsika
tag
-
válasz
canniball #10316 üzenetére
Parciék hegesztenek, gondolom ezzel van összefüggésben
-
válasz
canniball #10314 üzenetére
igen, a GreaseMonkey script nálam is így néz ki
bízom benne, hogy pazsitZ kolléga előbb utóbb javítja
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
canniball #9940 üzenetére
Jo hogy visszajeleztel errol a "hibarol" nem is tudtam, abban hiszemben voltam hogy mukodik a beallitas. Jelenleg letiltottam a FasterdoxLite-ot en is mert igy nem hasznalja a cache-t es gyorsabban is indul a Fox.
Na utanna neztem persze hogy nem Egyedi beallitason volt hanem a kenyelmesebb Optimalizalt-on. Koszonom hogy szoltal igy mar minden OK. -
Steelmanus
addikt
válasz
canniball #9937 üzenetére
Ezt nem ertem, nemreg tettem fel a 3.6 RC1-et akkor amikor kijott magyarul, elotte nekem is a 3.5.7 volt fent de abban nalam mukodott sot az elotte levo verziokban is.
W7 RTM 32 bit az op.rendszerem de az XP-en meg a 3.5.7 van ott is megy de ugye ez nem szamit ebben az esetben. -
leviske
veterán
válasz
canniball #9584 üzenetére
A Beállítások>Alkalmazások közt a listában nem láttam sehol sem a .mov-ot. Mind1, végül meglett, megnéztem a Bővítmények közt, hogy milyen lejátszók vannak fenn és miután csak a VLC volt, ezért kiiktattam. Most már rákérdez a .mov-ra is.
Elnézést, hogy nem a bővítmények kilődözésével kezdtem, hanem kérdezősködéssel.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #9393 üzenetére
Az első két sor a szövegírásra szolgáló ablakot húzza szét, a másik kettő pedig a képfeltöltőre vontakozó új értékeket tartalmazza: megnöveltem ezeket is, így az elemek egyenlő szélesek lesznek.
.input { width: 892px !important; }
.input textarea { width: 876px !important; }
body.embed .input { width: 892px !important; }
iframe.embed { width: 1200px !important; margin: 10px 0 0 0 !important; }Madn!ght: a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Prohardver lapcsalád tagjainál a bejelentkezési problémákat általában orvosolja a sütik törlése.
-
Brutforsz
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #9393 üzenetére
Szerintem bárhová kerülhet ez a két sor.
Úgy látszik, a szövegtörzs színbeállítását globálisnak értelmezte a böngésző, így nincs más hátra, törölni kell a body { background-color: #e7e1d1 !important; } sort.
Azonban arról, hogy a hardverapróra miért van ez az egész módosítás hatással, elképzelésem sincs. Majd holnap rájövök.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #9389 üzenetére
A hozzászólás-írási oldal valóban kimaradt a szórásból, most megnéztem, itt a többiek mellett egy bizonyos popup_v36.css stíluslap osztja a zsugát, első ránézésre az alábbi kókányolás látszik célszerűnek:
body.embed .input { width: 560px !important; }
iframe.embed { width: 1000px !important; margin: 10px 0 0 0 !important; }Érdemesnek látszik széthúzni majd a szövegírós ablakot is, de ez legyen már a holnapi nap problémája.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
canniball #9374 üzenetére
Valami ilyesmi lehet jó:
<!-- 1280px-re módosítás a prohardver.hu common_v27.css, content_v34.css és forum_v23.css stílusfájljához -->
@-moz-document domain('prohardver.hu')
#fo { width: 1260px !important; }
#page { width: 1260px !important; }
#fo #midh { width: 900px !important; }
#top { width: 1260px !important; }
#top .menu_nw { width: 820px !important; }
.menu_sid { width: 1260px !important; }
.menu_foot { width: 1260px !important; }
.menu_sp { width: 1260px !important; }
.spcontainer .sprect { width: 1260px !important; }
.mid728 { width: 1258px !important; }
.sub728 { width: 1076px !important; }
.mid468 { width: 882px !important; }
.hirek { width: 538px !important; }
.hirek h1 { width: 516px !important; }
.cikkek { width: 438px !important; }
.nagyhir { width: 268px !important; }
.nwcm_cont { width: 884px !important; }
.nwcomm_mid { width: 884px !important; }
.nwcomm_mid .list { width: 649px !important; }
.forum table { width: 896px !important; }
.forumok .level1 { width: 639px !important; }
.temak .level1 { width: 526px !important; }
.uziblokk { width: 896px !important; }
.uzik .uzi { width: 763px !important; }
.uzik .uzi p { width: 761px !important; }
.uzik .uzi pre { width: 761px !important; }
.hir { width: 874px !important; }
.defcnt { width: 874px !important; }
.sub728 { width: 1078px !important; }
#fo { background-image: none !important; }
body { background-color: #e7e1d1 !important; } -
KubanitoS
veterán
-
törölt tag
válasz
canniball #8975 üzenetére
Köszi Canniball!
Kikapcsoltam "Az oldalak a saját maguk által kiválasztott betűket használhatják a fent megadottak helyett", állítottam egyet-kettőt a betűkön és olyan lett, mint az eredeti.
De akkor sem értem, mi az oka a félkövérítésnek, mert visszaraktam uninstall után a 3.5.3-ast és ott megint jó volt. Aztán frissítés 3.5.4-re, és ismét félkövér - de csak itt a PH-n!
Na majd a 3.6-os remélem jó lesz. Köszi mégegyszer a jó ötletet, idegesítő volt, hogy minden bold.
Nem tudom, csak nálam van ez a problem?
Üdv, egykori -
-
BullZeye
veterán
válasz
canniball #8676 üzenetére
nem ezt kérdeztem, ez megvan/megvolt 1 éve is, viszont hogy tudom ezt hasznosítani? hogy tudom pl ctrl+shift+0-ra rárakni, hogy az utsó tabot megnyissa?
keyconfigban beraktam ezt
undoCloseWindow();de baszik csinálni, úgyhogy kéne mellé más ötlet, valszeg más a kódja, vagy nem tom.
előző kiegnél volt egy gomb, ha jobb gombbal nyomtam rá, akkor kijött menübe miket zártam be az elmúlt 99 alkalommal, bal gombal meg automatikusan megnyitotta
-
Krystal_s
addikt
válasz
canniball #8614 üzenetére
én nem szenvedtem vele, nálam működött rendesen csak az új FF "kényeskedett", első indításoknál felkiáltó jelet rakott pár addon elé, pedig kompatibilisek voltak, de attól még működött rendesen.
nem értem különben az összehasonlítást...Thunderbird egy különálló program ,akár az Outlook stb., ezek a Notifier-ek meg csak email értesítő kiegészítők.
-
törölt tag
válasz
canniball #8586 üzenetére
Szia canniball, bocsi, hogy én (is) válaszolok kérdésedre.
Ez a Notifier okosság csupán arra jó, hogy a FF állapotsorán egy kis ikonban jelzi, ha jött email. Mivel leginkább a böngészőt használom és naponta több levél érkezik, így ezt azonnal jelzi, és nem kell egyéb levelezőt nyitogatni, hogy jött-e valami.
Mint minden kiegészítő - egy-két kivétellel - csak bizonyos felhasználói rétegeknek hasznos, így ez is. Például, akinek egy hónapban egy levél érkezik átlagban, annak ez fölösleges kacat.
Üdv, egykori -
Gorneck
legenda
válasz
canniball #8544 üzenetére
Hmm...nem akarok nagyon off lenni...de sztem a gépedben a hiba...
Proci, ICH, ram, os, sávszél minden játszik...
Milyen SSD-d van?Én ha nagyon belelendülök és minden maxot nyújt, akkor esélyem sincs követni az eseményeket...1s alatti időket mérek...
Tab váltást hogy érted? Kicsit láma kérdés...tudom...lapok közti váltogatásra gondolsz ctrl+tab-bal?
-
atom87
aktív tag
válasz
canniball #8483 üzenetére
Nem csak PH, minden más oldalnál is előfordul, ahol lehetőség van bejelentkezve maradni.
Addig be is maradok jelentkezve az oldalakon, amíg be nem zárom a FF-ot.
Következő indításnál már újból be kell lépnem a megtekinteni kívánt oldal(ak)ra.
Valamilyen cookie problémára gyanakszom, de nem tudom mi lehet. Beállítások szerint nem törlődnek bezáráskor. Nagyjából 1 hete produkálja ezt a hibajelenséget, pedig nem lett megváltoztatva egy beállítás sem és kiegészítő sem került fel...(#8484) localhost:
-
localhost
Közösségépítő
válasz
canniball #8483 üzenetére
Rossszul tudod... Ez helyes így!
"45. Mind az igék, mind a névszók toldalékos formái között vannak olyan kettős alakok, amelyek a köz¬nyelvben egyaránt használhatók. Írásban is helyes tehát mindkét forma."[I][/I]
...
...
ezzel – evvel, azzal – avval;
...
... -
Shim
őstag
válasz
canniball #8474 üzenetére
Az új Firefox-ra?
Simán fel kéne másznia. Esetleg próbáld meg leszedni az egészet. Zárj be minden futó alkalmazást (fx, ie, msn stb.), majd uninstall. Ezután rakd fel megint (megint minden alkalmazás zárva).(látom már megoldódott -- NoScriptet nem szeretem, csak baj volt vele, előnyét meg nem láttam)
anri-ur:
Könyvjelzők közti keresés nem egyszerűbb, mint ott navigálgatni?Ha nagyon kell ez a funkció, nézz körül bookmark add-onok közt, hátha van ami így bővíti ki.
-
Shim
őstag
válasz
canniball #8469 üzenetére
Csak nem Logitech egér?
A SetPoint Alt+Numpad4 és Alt+Numpad6 leütést küld, az Előre/Vissza gomb beállításnál. Megoldás, ha Keystroke Assignementre rakod a gombot, és Alt+Jobbra nyíl, illetve Alt+Balra nyilat adsz meg.
Ha nem menne vmiért, nekem az volt megoldás, hogy a Manage Programs-nál kitöröltem a teljes programlistát (nem akarok mindenhova külön beállítást megadni).
-
Ice!?
őstag
válasz
canniball #8437 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Meglesem.
mod: A DownloadHelper volt az, amit kerestem.
-
Shim
őstag
válasz
canniball #8418 üzenetére
Úgy tűnik, hogy most csak userChrome.css hackeléssel lehet megoldani. Elképzelhető, hogy létezik rá addon, de én még nem találkoztam vele.
-
Yaye
őstag
válasz
canniball #8217 üzenetére
Ja úgy látszik, de ettől függetlenül az eredeti kiterjesztéssel menti el, ami akkor is abszurdum, ha a legördülő menüben firefox dokumentet mond (nálam még azt se, mert nálam meg winamp dokumentumot, a lényegen nem változtat). Holott nem csak hogy eredeti néven nem, de semmit nem volna szabad mentenie, hanem hibaüzenetet kéne adnia, szerintem.
Igazából arra volnék kíváncsi, hogy ez mindig íg működött? Nemhogy ez egy ordas bug? -
Pubszon
veterán
válasz
canniball #8027 üzenetére
És ezzel újraindítás után is megjegyzi hogy én bent vok az oldalon, vagy ujra be kell jelentkezni?
Mert nem az a gond hogy be kell írni a bejelentkező adatokat, mert azt megjegyzi, csak újra be kell jelentkezni és azt mások látják hogy mikor léptem be utoljára és ezt szeretném elkerülni. De míg nem zárom be a FF-ot addig elég csak egyszer bejelentkezni, hiába napok is eltelnek. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
canniball #7928 üzenetére
A 2 géped között lehet nincs különbség viszont az te géped és az enyém között már van.
Megcsinálom a tesztet, de remélem nem fog 20+ percig tartani nálam, bár 60 lap azért nem kevés...
Legyenek vegyesen oldalak vagy lehetnek duplikáltak, ugyanazok?
Nehéz lesz 60 oldalcímet összeszednem. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
canniball #7924 üzenetére
Sztakidict-et nem próbáltam úgy, de majd rálesek otthon.
NoScript - valószínűleg, csak én voltam lusta beállítgatni, ezt elismerem, viszont minden általam nézett oldalon tiltott valamit és tköm tele volt már vele.Ha hazaértem melóból csinálok tesztet, olyan 18 óra után tudok csak, inkább 19 óra környékén.
Stopperelni kéne vagy van valami opció, hogy megnézzem? -
Winner_hun
félisten
válasz
canniball #7824 üzenetére
Nekem folyamatosan ott van a bezárás gomb, nézd meg a TMP beállításait, így hogy szó van róla, rémlik hogy tényleg nem volt beállítva a legfrissebb verzió telepítésekor. Viszont a többi beállítása megmaradt.
Megnéztem a Paste and Go-t, kevertem az egyik kiterjesztéssel aminek ugyan úgy ott van a végén a 2 meg a 3, annál volt hogy működik vagy sem -
canniball
nagyúr
válasz
canniball #7822 üzenetére
Lejárt a mod.idő...
3.-hoz helyesbítés: most tűnt fel hogy van az aktuális fülön gomb, de teljesen beleolvad a fülbe és semmi sem látható belőle, csak ha pont oda célozok a kurzorral ahol lennie kell, akkor jelenik meg egy apró téglalap.(#7823) Winner_hun!
1. Valami olyasmi rémlik hogy úgy tudtam lerakni, hogy csináltam egy saját eszköztárat, de az meg most nem ugrik be hogy lehetne...
2. Lehet a Winestripe kavar be, mindjárt kipróbálom.
3. Ugyanazok a beállítások, pontosítás a post tetején.Ja, nálam működött a Paste and Go 2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest