Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Érdekes, nálam múltkor FF nem csinált semmit, IE lejátszotta. Most FF: rákérdezett hogy ugye a Winamppal akarom megnyitni, még egyszer FF: rákérdezett, IE: rákérdezett: még egyszer IE: lejátszotta, vissza FF: nem csinált semmit, még egyszer FF: rákérdezett.

"Jaj, jaj..."

-
Joel69
tag
válasz
puttputt
üzenetére
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Valóban mindent letiltok, amit lehet. Csökkentett módban (azaz kiegészítők nélkül) most láttam jó ideje először az index.hu-t, nem hittem a szememnek, mennyi reklámszemét csillog-villog-röpköd az oldalon. Hihetetlen idegesítő, olvashatatlan volt.
-
Gorneck
legenda
válasz
puttputt
üzenetére
Nem arra gondoltam...hanem amit kitesz az ember böngésző eszköztárba, hogy indítani tudja...az a lila kockákból álló kis ikonka amivel indítod a gyorslapot.
Bár nekem az is jó lenne, ha egy ikont tudnék varázsolni a helyére amire kattintva (chrome://speeddial/content/speeddial.xul pl ezt a sort tudnám indítani vele) indul a gyorslap. Mert be kell vallanom elég béna ez a lilás vmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- RAM topik
- További aktív témák...
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tolsó egy óra és csak a gyorsítótár mellett van pia

KAMI911