- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
Matthewus. Felraktam mindegyik profilhoz a 0.7.4-et és mindnél letiltottam a frissítést. Majd kiderül hogy meddig fog működni, mert a Mozillát nem fogom frissíteni min. 1 évig.
csicso82. Ezért frissítek a lehető legritkábban mindent. Most is szívok a Mozillával meg a gmail notifierrel. Tudom hogy a Win10-et kéne már használnom, de ingyen se kell. Nem tudom mi lesz, ha már sok probléma lesz a 7-essel, amikor már mindenképpen váltani kell valamire. Ha a 10-es nem jó, akkor passz. A Mozillát is most kúrják szét. A Chrome régen fos, nálam sosem működött jól még fél óráig se, mindig összeomlott. Az Opera is Chrome motoros, ez se jó. Az IE sosem volt jó. Nincs több értelmes böngésző, a Safari OSX-hez van kitalálva, Winen is működne, teszteltem már, nem tetszik. A Palemoon és a Cyberfox is itt van a gépemen, de nem használom, mert ezek még rosszabbak, lassabban frissülnek, a HTML5 tesztjük is sokkal rosszabb.
A Win7 frissítéseket letiltottam, írtam miért. Több telemetria jött már 2 éve, mint hasznos frissítés. Meguntam hogy mindegyikre egyenként keressek rá, hogy hasznos, vagy kémkedő. 5-10-szer letiltogatni mindent, ugyanazokat, és mindig újabbak jöttek. Sosem használtam mást, mint Wint, XP-vel kezdtem 2008-ban. Még a zöld színű Mozilla előd (Netscape Navigator) böngészővel kezdtem, aztán lett Mozilla. Mindig ezt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eljött a Messenger.com vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Amazon Prime Video
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911