Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
"És nem kell Nightly-ra külön fejlesztett kieg, ott vagy működik egy kieg, vagy nem működik, gondolom tisztában vagy vele, hogy ami most Nightly, azt 3x6 hét múlva fogod használni, szőröstül, bőröstül.
És nem a hibák tömkelege miatt vagyok kibukva Mozillára, hanem mert kitalálnak valami oltári jó ötletet, aztán kiszedik, de cserébe egy bődületes baromságot raknak be, ami nem kikapcsolható, vagy változtatnak meg valamit, amit nem kéne nekik."
Én ezt a részt nem teljesen értem.

Az első bekezdés az 100%, biztos vagy Te ebben, hogy az úgy van ahogy írtad?!
Melyik verzióban van akkor benne és melyikből veszik ki?! Ez nem világos. Ha Nightly-t használsz, abba beleraknak vmit ami jó, aztán kiveszik és abból lesz a végleges verzió?! (amikor befejeződik egy nightly időszak - így értem.
De ha a nightly 100%-ban a végleges, akkor miért van Béta fázis is. Én ezt szoktam nézni, de max. a legfrissebb béta-t használom és azt is csak notin már jó ideje (kíváncsiságból) - de Nálam azok is stabilak - vagy ennyire különböznek a netezési szokásaink (is). MozillaWiki...
Hidd el, se a béta-val; se a végleges verzióval nincs gondom - semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911