Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szemely szerint teljesen elegedett vagyok a Firefox-al, az hogy milyen fejlesztes kerul bele es mikor az nekem nem elsodleges szempont, amit most tud szamomra teljesen eleg. Csak stabil verziot hasznalok belole igy addon problemaim nem igazan szoktak lenni, legalabb fel eve nem is raktam fel uj addont mert nincs szuksegem masra, az hogy az UI lassu lenne valahogy nekem nem tunik fel, es azzal a problemaval sem kuzdok hogy megall a bongeszo egy idore mintha lefagyna. Probaltam Chromet (pontosabban Comodo Dragont, SRWare Iront) de nem tudott megfogni, regen Operaztam eszembe nem jutna ujra hasznalni pedig akkor semmi bajom nem volt vele. IE regen fapados, biztonsagi problemakkal kuzdo browser volt, ez mara mar megvaltozott megse hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911