Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
pár éve használom a WOT-ot. vírusirtó ide vagy oda, google keresésnél jól jön egy Site Advisor féle program, ami jelzi, ha egy oldal fertőzött stb. köztudott ,h nagyon sok a false jelzése a WOT-nak és így elég megtévesztő
tudom vannak kimondottan link elemző oldalak is, de az csak akkor jó, ha van egy konkrét cím, amit át akarunk nézetni. viszont, amikor pl google képkeresőt használjuk ott jobb lenne vmi más.
ti milyen kiegészítőt ajánlanátok WOT helyett ? próbáltam a Bitdefender TrafficLight-ot, de még béta és nálam nagyon eszi a procit, sőt néha le is fagy tőle a böngésző. régebben a McAfee Site Advisort használtam, de mióta különálló program lett, nem csak a böngészőbe épül bele, és ez elég zavaró.
most eltávolítottam WOT és mit látok ?
tudtátok mennyi szemetet hagy maga után az about:configban ? nem akartam elhinni mennyi bejegyzést írt oda, és most h letöröltem minden ott maradt. ezeket hogyan lehetne törölni ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom vannak kimondottan link elemző oldalak is, de az csak akkor jó, ha van egy konkrét cím, amit át akarunk nézetni. viszont, amikor pl google képkeresőt használjuk ott jobb lenne vmi más.
tudtátok mennyi szemetet hagy maga után az about:configban ? nem akartam elhinni mennyi bejegyzést írt oda, és most h letöröltem minden ott maradt. ezeket hogyan lehetne törölni ?
KAMI911