- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán sikeresen belőttem egy svn szervert a Collabnet subversion edge nevű csomagra alapozva Windows platformon. Minden rendben működik, azonban a "https://localhost/viewvc" oldal elérésekor firefoxban bejön a "nem megbízható kapcsolat" ablak. Itt hozzá akarok adni kivételt, de a tanúsítvány letöltésekor ezt kapom: "Érvényes tanúsítvány, a webhely érvényesen, ellenőrzötten azonosította magát. Nem kell kivételt hozzáadni." Természetesen nem tudom a biztonsági kivételt megerősíteni, de az oldalt sem tudom behozni. Internet explorer alatt el tudom érni az oldalt, a tanúsítvány kikerülésével, csak ff 5.0.1 alatt nem működik.
Mit kéne Firefoxban állítani ahhoz, hogy hozzá tudjam adni a kivételt és el tudjam érni az oldalt rendesen? Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911