- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
egykori
üzenetére
Csabo: azt már próbáltam: Amint látod még a verziószámot is átírtam, így látja működő pluginnak, csak egyáltalán nem kezeli, még NTTvel sem.
Én eddig csak a sima IETabot használtam, azzal is menni fog majd, amint azt is frissítik.K&Hról annyit, hogy amikor a 3.5 megjelent, írtam én is nekik amire tudod mi volt a válasz? Az a kis kiegészítő szöveg amivel egy laikus nem tudja megcsinálni a plugin telepítését 2 ok miatt. Nem azon a filenéven jönnek le, mint amin kéne; 64 bites rendszeren, nem oda települ a FF, mint 32 biten... Ja, és amikor mindezt elmeséltem a banknál dolgozó szomszédasszonyomnak, hogy mit kéne csinálnia, hogy menjen, akkor visszakérdezett: "Minek nézel Te engem, informatikusnak, aki ezt meg tudja csinálni?"
Mindezt ahelyett, hogy ők is átírták volna az említett paramétert, és a honlapon frissítik a telepítőt...
A printscreenen láthatod, hogy még a verziószámot is módosítgattam, hogy menjen, 3.5.7-ig működött(-ik) rendesen. Pont azért kérdeztem itt, hátha valaki tudja, hogy mit kéne beleírnom az intallerébe, hogy működjön, mert ugye a MaxVer-t hiába írom át a továbbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911