-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
válasz
Zotya84 #58796 üzenetére
Egyet elvileg írtak:
https://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_58647-58647.htmlNeki állítólag bevált (bár azóta nem írt vissza hogy még mindig jó-e neki), nekem viszont nagyon nem!!!!!
https://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_58769-58769.htmlTehát úgy próbáld meg, ha megpróbálod.
Amúgy semmi új fejlemény az 56-osok számára? Gondolom mivel mi eleve egy szűk rétegnek csak egy még szűkebb rétege vagyunk, már le vagyunk sz*rva mi?
-
Matthewus
őstag
-
emre
veterán
válasz
Zotya84 #58798 üzenetére
Ezt találtam, de hogy engedi-e telepíteni nem tudom, gyenge vagyok, már a legutolsó frissítést használom.
Nem telepíteni kell, hanem bemásolni a megfelelő helyre (firefox/profiles/extension mappa ha jól tudom)Download: Classic Theme Restorer für Firefox Version: 1.7.7.2
-
törölt tag
válasz
Zotya84 #10184 üzenetére
Nem tudtam, hogy 64 bites rendszered van, csodálkoztam is, mert nekem a 32 bites alapon semmilyen varázslatra nem volt szükség a telepítésnél.
Na de megérkezett a banki válasz:
„Az illetékes területtől kapott információk alapján tájékoztatjuk, hogy az Ön által jelzett verziószámú böngészőhöz egyenlőre nem készült el a frissített plugin. Kollégáink jelzése szerint a kiegészítő a hét folyamán kerül fel az e-bank oldalra. Ennek megtörténtéig türelmét kérjük és javasoljuk, hogy használjon másik típusú, kompatibilis böngészőt.
Megértését és együttműködését köszönjük!” -
törölt tag
válasz
Zotya84 #10181 üzenetére
Ha nem segít, amit a WonderCSabo ajánl, akkor próbáld meg feltenni a Coral IEtabot. Nekem ezzel ment 3.6 alatt az ebank. Amúgy, írtam már a K&H-nak emiatt, majd meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest