- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
Változó, néha az Indexen - tudom, hogy nem nézed:) - néha máshol. Mondjuk egy sejtésem van, hogy nem is annyira a program hibája, hanem lehet, hogy nem szeretik egymást a NIS-sel, mert, ha a NIS-t kikapcsolom, akkor hajlamos működni... Pl. csak a próba kedvéért: próbálj meg a www.tv2.hu-n szavazni, hogy ki nyerje a Megasztárt a 2 közül (vmi kódszámot is be kell ütni). Én beírom, nyomok egy entert és felugrik egy üres ablak (NIS kikapcsolva), IE-vel minden OK. :F
-
shtml
őstag
Kösz a választ.
/off, de nagyon
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Nem azt mondom, hogy én analfabétának tartom azokat, akik nem tudnak min. alapszinten angolul. Úgy értettem ezt, ahogy funkcionális analfabétának számít manapság az is, aki pl. alapfokon nem tudja kezelni a számítógépet.
/on -
Pet_i
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest