Aktív témák
-
shtml
őstag
Kösz a választ.
/off, de nagyon
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Nem azt mondom, hogy én analfabétának tartom azokat, akik nem tudnak min. alapszinten angolul. Úgy értettem ezt, ahogy funkcionális analfabétának számít manapság az is, aki pl. alapfokon nem tudja kezelni a számítógépet.
/on -
shtml
őstag
Általános célú programoknál szerintem semmi szükség a magyarításra. Az angol nyelv alapfokú ismerete ma már az általános műveltség szerves része és szinte az analfabetizmussal ér fel, ha valaki nem tud legalább alapszinten angolul. Ez tény, akár tetszik, akár nem.
Kérdés: A Mozillával működik az, hogy alapból nem jönnek fel a pop-up ablakok, de a kattintásra feljövők (pl. PH! user adatok ablaka) megjelennek?
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest