- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Shim
őstag
NIS :F
nálam is fehér ablak jön fel. no akkor ez se műxik. hál'istennek gigasztárt se nézek :)
firebirdben a popunder lapok tetszettek. ha nyomtam egy linkre görgővel, az ugye új lapon jelent meg, de nem váltott rá, hanem betöltött a háttérben.
ez jó lenne mozillában is, főleg választható formában (''popunder'' ill normál ''popup'' lap/tab választási lehetőségként) -
Shim
őstag
milyen oldalokon tapasztaltad ezt? nálam szerencsére ilyen még nem volt, remekül blokkol, és ha én kattintok azt meg rendesen felhozza.
firefoxot eddig azért hanyagoltam mert külön kell hozzá mail kliens, míg mozillában alapból ott van. outlook és outlook express szóba se jöhet. mi tajánlotok? a The Bat-re és a Thunderbird 0.5-re gondoltam. ezek milyenek? a 0.5-ös verzió kicsit zavar... -
shtml
őstag
Általános célú programoknál szerintem semmi szükség a magyarításra. Az angol nyelv alapfokú ismerete ma már az általános műveltség szerves része és szinte az analfabetizmussal ér fel, ha valaki nem tud legalább alapszinten angolul. Ez tény, akár tetszik, akár nem.
Kérdés: A Mozillával működik az, hogy alapból nem jönnek fel a pop-up ablakok, de a kattintásra feljövők (pl. PH! user adatok ablaka) megjelennek? -
Shim
őstag
Indexet elvből nem, totalcart meg kocsihiány miatt nem olvasok, tehát a szavazás téma nem érint :U mellesleg szvsz nem is ez a legfontosabb, hanem pl. h még mindig nem műxik az e-conncect menüje :(
csak ilyen esetben rakom félre a mozillát ie kedvéért, de miután megrendeltem a cuccost irány vissza mozhoz :)
btw remélem fsf gőzerővel dolgozik a kompatibilis honosításon.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest