Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem ez nem igényesség kérdése, sőt! Szerinted mi az igényesebb: Shakespeare-t angolul olvasni, vagy magyarul? Nos, a Mozilla-t is angolra írták...:P (tudom, a párhuzam nem tökéletes, de érted, nem? Szóval a lényeg, hogy a magyarra fordítva van, s így van egy-két olyan kifejezés is benne, ami furcsa)
-
rvs
aktív tag
nekem thunderbirdem van, és olyan filenevek vannak pl
''inbox'',''sent'',''trash'' - nincs kiterjesztés
''inbox.msf'',''sent.msf'',''trash.msf''
gondolom nálad is ilyen filék lesznek, nem hiszem, hogy a magyar verzióban más fileneveket használna. (ha mégis, akkor bejövő.msf-re próbálj rákeresni.)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest