- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #38431 üzenetére
Igen, ígyvan, kiránduláskor nem szabad egy 60-s átlagnál többet tervezni a napra, a pihenők, nézelődés, satöbbik miatt. Aztán persze, ha szorít az idő, akkor hazafelé lehet keresni egy felsőbbrendű utat, ahol behozható a lemaradásból valamennyi.
Múlthéten valamikor nekem összejött egy 600 környéke, de akkor tényleg szinte alig álltam meg, csak mentem-mentem. Igaz, sehol sem száguldozva, de azért a szerpentinek adta lehetőségeken és a saját határaimon belül mégiscsak mondhatni lendületesen (azaz tetűlassan
)
De pl. pályán is 8-900km a max, amit egynap egy ember le tud nyomni úgy, hogy még utána másnap beszámítható marad. Most persze arról beszélek, amikor nagyjából a szabályokat betartva közlekedik az ember, akkor pályán, rövid pihenőkkel 100-as átlag tartható. Az ilyet általában hazaúton szokta elkövetni az ember, amikor már kicsit kivan az egész heti osztrák, horvát, satöbbi szerpentinezéstől, és már csak haza szeretne érni
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest