- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
V.Stryker #135249 üzenetére
A motorok betetje tulnyomo reszt szinter. Nem lattam meg motort gyarilag organikus betettel. A betet keverek ami nem mindegy. Oem betet es tarcsa az aranykozep. Ha barmelyiket lecsereled masra, nem tudjuk mi lesz. Nem attol fugg, hogy organikus, vagy szinter, hanem az aktualis szinter milyen keverek. Az organikust meg vegyen az, aki 13 loerovel leveleket kezbesit, masra nemigen jo az.
-
duni84
aktív tag
válasz
tudományos levezetést én sem találtam, csak mindenhol felsorolva a szinteres betétek elleni érvek közé, hogy hamarabb megeszi a tárcsát. logikusan belegondolva valóban hamarabb kell megennie, mert keményebb anyag, mint az organikus, de gondolom azért nincs róla tényleges teszt, mert IRL úgysem szimulálható le pont ugyanaz a felhasználási mérték és mód azonos körülmények között. részemről én is az ökölszabályt követtem mindig is utcára, amit #135250 Des1gnR írt: azt teszek bele, amivel jött és akkor nem kell fejben matekozni.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Nem vagyok jártas a témában, ezért rákerestem és ezt találtam.
Szinter vagy organikus betét?
Milyen betéttel jött ki a motorod a gyárból: szinter vagy organikus? Ugyanolyan kell bele. A felhasználás módja persze felülírhatja ezt. A sima, organikus betétek normál utcai használat mellett teljesen kielégítő fékhatást adnak, ráadásul hosszú idei bírják, de ha szeretsz gyorsan menni és erőseket fékezni, jobb fékhatást érhetsz el a szinteres verzióval. Ilyenkor számolnod kell azzal is, hogy gyorsabban fog elkopni a tárcsád és mondjuk 80 ezer km helyett már 50 ezernél cserélni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Exkluzív órák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest