- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lomha 8V
addikt
válasz Kolondrum #77954 üzenetére
Ez a cucc bűn rossz. Nekem egy szezon alatt elengedtek a varrások, össze-vissza deformálódott az anyag, mindig szenvedés volt a felrakása. Akárhogy meghúztam, három lépés után lecsúszott a térdemről, nagyon utálom. Ez persze nem jelenti azt, hogy Te is így jársz vele, de én inkább az Asesso protektoros térdmelegítőket fogom nézni ezek után, azt sokan dicsérik. Ráadásul magyar gyártmány.
-
Horvi
őstag
válasz Kolondrum #77954 üzenetére
Nha nekem is valami hasonló kinézetű cucc van csak Asesso gyártmány amit Lomha 8V is említett. Jó melegen tartja a térdet. Viszont egy idő után hátul a térdhajlatot nagyon vágja legalábbis nekem. Ezt a részét annyira nem szeretem benne.
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Lomha 8V
addikt
-
Horvi
őstag
válasz Lomha 8V #77958 üzenetére
Akkor látom nagyon a szívedhez nőtt
A vége lehet nekem is ez lesz a dolognak. Venni kell egy sima térdmelegítőt meg egy bőrgatyát és le van a gond(#77959) geresics A kidobásáról?
(#77961) Lomha 8V Ugyan már pont ott mutat jól a térdkoptató
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Lomha 8V
addikt
válasz Geresics #77959 üzenetére
Szívesen látlak!
(#77960) Horvi: Az nálam nem játszik, mert chopperem van és hülyén nézne ki rajta a protektoros bőrruha. De már nézegetem a ruha alá húzható protektorokat, azok ugyan húzósabbak és nincs nagy választék, de remélem tavaszig azért találok megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Az egyik facebook csoportban közzétettek egy rendezvény-naptárat, amit én azóta kibővítettem, és feltettem a honlapomra. Ha tudtok még motoros rendezvényekről, kérlek osszátok meg velem, és azokat is beleírom!
Nem, ez nem egy YouTube videó, és igen lesz@arom a nézettségét.
Itt tényleg arra törekedtem, hogy legyen egy országos és használható rendezvénylista...Szerk.: idővel minden rendezvény kap majd linket
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
canniball
nagyúr
válasz -Mike- #77964 üzenetére
"2017-ben a Budapest Motor Fesztivál új időpontban, február végén kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb, ’A’ pavilonjában! A látogatói összetétel tekintetében a rendezvényhez jobban igazodó Budapest Boat Show-val egy időben várja majd a látogatókat."
LOL!
- Tegye fel a kezét akinek van autója/akit érdekelnek az autók!
- És most az, akinek van hajója/akit érdekelnek a hajók!Btw az időpontválasztás is remek, biztosan sokan fognak február végén motorral menni...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zgospel
őstag
válasz Lomha 8V #77955 üzenetére
A bűn rossz nem kifejezés. Nekem 3 rövid városi menet után szanaszét szakadtak rajta a varrások, úgy nézett ki utána, mintha 8-10 éve napi használatban lenne... Mondjuk az is igaz, hogy azóta nem romlott az állapota, de ennél szarabb már nehezen lehetne
Ami pozitívum, hogy jól blokkolja a szelet, kellően melegen tartja a térdeket, illetve hogy séta közben is fixen a helyén marad. De azt kétlem hogy egy esés alkalmával sokat számítana.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
canniball
nagyúr
válasz CyberPunk666 #77968 üzenetére
Városon belül valóban nem, de nem mindenki Pesten lakik...
-
CyberPunk666
senior tag
Kicsit kezdem unni ezt a tárolókeresést.
Nevetséges, hogy olyan helyeken nem lehet motort tartani, hogy nincsen semmi a helységben, csak a csupasz falak, de nem lehet benne egy motor. Mert a motorok mint tudjuk naponta robbannak és gyulladnak fel, de ha meg is történne, akkor sincsen ott semmi, ami kigyulladjon...
Kb a saját füstje el is fojtaná a lángot, meg nincs ami továbbvigye onnan.Idióta szabályozás...
-
TommyNagz
senior tag
válasz CyberPunk666 #77971 üzenetére
Te vettel tarolohelyseget a hazban ugye? Vagy az egy masik kollega volt
encapsulation dot1q
-
CyberPunk666
senior tag
válasz TommyNagz #77972 üzenetére
A közösképviselő kitáncolt az üzletből, miután kiderült számára, hogy a motor nem egy robogót jelent.
Az a baj, hogy minden kiadó/eladó garázs relatíve messze van. Pont ott nálunk nincs egy se. Pedig garázsok vannak, csak nem eladó és nem kiadó.
Próbáltam volna üzlethelyiséget bérelni tárolás céljára, de motort ott sem lehet (mi lenne, ha motorszerelő üzletet akarnék nyitni, az mehetne?)
[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
erre az exposra mennyire érdemes kimenni? különösebben semmire nincs szükségem, csak gumira.
-
tboldi
nagyúr
-
CyberPunk666
senior tag
Már azon gondolkozom, hogy veszek egy furgont, megállok vele lent a ház előtt és abban tárolom.
(mielőtt rögtön adnám a tolvajok alá a szállítóeszközt is, azért a kocsit mozgásképtelenné tenném.)
-
Geresics
addikt
válasz CyberPunk666 #77977 üzenetére
Ez k*rva jó ötlet! Kb. 10 havi bérlet áráért már van választék is!
Csak el ne vontassák!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Geresics #77978 üzenetére
Olyan kell, ami szar, gagyi, kopott, baromi olcsó és az se zavar, ha vontatni kell odáig.
Az egyetlen feltétel, hogy ne minősüljön közterületen való tárolásnak, hogy forgalomban kell tartani.Először ez egy agyament ötletnek tűnt, de minél jobban körüljárom, annál inkább kezdem zseniálisnak érezni.
Úgyis akarok pályázni, legalább a szállítóeszköz is meg lenne oldva xd. -
tboldi
nagyúr
válasz CyberPunk666 #77979 üzenetére
szar, gagyi, kopott, baromi olcsó
...és annál könnyebb ellopni.
-
félisten
válasz CyberPunk666 #77977 üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy mire lesz motor nem lesz szabad parkoló, előre lefoglalni és fizetni havi 4-5K-t meg nem vagyok hajlandó. Ja és a parkoló helyemet is vissza akarom kapni, pontosan ugyan azt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz tboldi #77980 üzenetére
Mozgásképtelenné teszem, kiszerelem mondjuk az aksit, meg a benzincsövet.
Vagy bármi egyéb ilyesmit.
Fél óra alatt mozgásba lehet hozni, ha kell és nyilván a tolvaj nem fog mélyreható analízist végezni, hogy mik hiányoznak honnan, hogy induljon...Jah és közvetlenül az ablakom alá parkolnék + riasztó.
Ennél egy garázs sem biztonságosabb.
-
-
polimorf
tag
válasz tboldi #77984 üzenetére
Mindkettőt szoktam látni, a KTM-nek elég nagy standja szokott lenni.
Készitettem pár fotót a 2016 Márciusi Pozsonyi kiállitásról (van közte KTM-es is. [link][ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
canniball
nagyúr
válasz Geresics #77970 üzenetére
Ugyan már! Butapest is csupán egy falu, csak nagyobb...
ath!
Ha a többi egyáltalán nem érdekel akkor csak a gumi miatt szerintem nem érdemes kimenni.Mosquito34!
Tudjuk hogy neked a seggedre van tapadva a Vara, ezzel nem mondtál semmi újat.tboldi!
Húb@zz, én azt hittem idén ez lesz az AMTS helyett, de látom két külön rendezvényről van szó...https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TommyNagz
senior tag
válasz CyberPunk666 #77983 üzenetére
nálunk a qrva lakótelepen fizetős a parkolás első kocsi 2500 az még oké, de a barátnőm hozzám költözött, és neki is lesz autója (azaz van, csak épp áll....) nem elég hogy be kell magamhoz jelenteni, még pluszba 30-40ezer ft lesz neki az éves parkolás.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
törölt tag
válasz CyberPunk666 #77983 üzenetére
Dobozos utánfutó? Leveszed róla a vonószemet, teszel a helyére valami spéci csavart. Egyszerűbb vizsgáztatni, mint egy furgont, meg a biztosítása, súlyadója is kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
válasz tboldi #77984 üzenetére
Mire? hogy egy furgonban volt, amikor ellopták?
A furgont, max elvontatni tudnák.Amúgy beszéltem anno a casco ügyében a biztosítóval és kb azon túl, hogy az indítás ne legyen megkerülhető, és meglegyen a két kulcs, más feltétel nem volt.
Most mivel lehetne jobban belekötni abba, hogy a furgonból loptál el, mint abba, hogy az utcáról?
TommyNagz
Az ottlakóknak is?
Nálunk ingyenes, de ha fizetős lenne, lakóként járna matrica.Somatom
Köszi, megnézem.
De az nem lenne túl csábító? egy szarfurgont max akkor néznek meg, ha kifigyelik, egy utánfutó viszont önmagában is jó üzlet nekik. Nem?
Meg nehezebb mozdíthatatlanná tenni is.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz CyberPunk666 #77990 üzenetére
Nem tudom, nem értek a lovakhoz. De valamiért mégse csinálja ezt mindenki.
-
canniball
nagyúr
válasz tboldi #77987 üzenetére
Na rálestem és mégiscsak jól értettem elsőre, hogy az AMTS-ből (ami Auto Motor Tuning Show helyett AutoMobil Tuning Showként él tovább) kivált a motoros kiállítás. Csak azt nem értem akkor miért korábban tartják ahelyett hogy későbbre tették volna...
-
törölt tag
Figyu! Mennyire lehet szar az a furgon? Ahhoz, hogy utcán tarthasd, fizetned kell a kötelezőjét, súlyadóját, és kétévente vizsgáztatnod kell. Minél szarabb, annál neccesebb a vizsga. Egy utánfutóval sokkal egyszerűbb/olcsóbb a story, főleg, ha fék nélküli. A motorral a belsejében azt sem olyan egyszerű odébb rakni. Főleg vonófej nélkül, felbakolt híddal, rögzített kerekekkel. Bele vmi egyszerű riasztót, és ennyi.
-
dugynok
senior tag
válasz CyberPunk666 #77979 üzenetére
Még műszaki se kell rá, elég, ha van rajta rendszám.
-
tboldi
nagyúr
válasz CyberPunk666 #77992 üzenetére
Akkor hajrá, nem foglak megakadályozni.
(#77994) canniball: Csak azt nem értem akkor miért korábban tartják ahelyett hogy későbbre tették volna...
Há' mer' különben a hajókat a kutya se nézi meg. -
Geresics
addikt
én egy időben mobil garázsban gondolkodtam, mert a területbérlés az önkormányzattól pár ezres négyzetméterenként szerintem, csak aztán lusta voltam utánajárni az egésznek, pedig a motornak túl nagy alapterület nem is kell...
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest