Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KGR

csendes tag

Sziasztok!

Kb 2 hete vettem egy motorola V3-at. Elkezdtem vele ''játszadozni'' :) Leszedtem sok sok programot, theme-et, java jatekot. Párat fel is raktam a telefonra.Este kikapcsolatam a telefont és amikor reggel bekapcsoltam, azt vettem észre, hogy kicsit összekavarodtak benne a dolgok: A menü gombra nem a szokásos nagy ikonok jönnek be, hanem egy lista, amiből hiányzik rengeteg menüpont.(hiába állítom be ikonok rendezésre a beállításoknál) A letöltések közül hiányzik a téma választás menü, a videókamerára nem csinál semmit. A billentyűzeten az SMS gombra nem reagál. Sms menüt egyáltalánnem találom a telóba. Csak úgy tudok írni, ha kapok egy sms-t és ott az almenüben választom ki az írás részt. :/ Több dologra gondoltam, hogy mi lehet a hiba.. Felraktama telóra egy TikiWiki nevű themet, aminek alapból 3X3 as menü helyett 3X4 es menüszerkezete volt. Ezt később leszedtem, mert 1.5MBot foglalt. Ezen kívül leszedtem 2 db gyári skint is, csak a Moto nevezetűt hagytam benne. Rengeteg fórumot olvasgattam, hogy mi lehet a probléma és hogy mit tudnék csinálni anélkül, hogy belekezdenék szoftverfrissítésbe, de nem találtam igazi megoldást. Van valakinek ötlete, hgoy mivel tudnám helyrehozni a telóban a ''linkeléseket''?

Teló adatai:
    Flex: SE8645MXXR2144
    Szoftververzió: R374_G_0E.42.0ER_A
    DSP S/W ver.: 62343400

Ha csak szoftverfrissítéssel tudom megcsinálni a telefont, akkor nagyon hálás lennék, ha valaki el tudná nekem ugyanezt a verziót küldeni és segítséget tudna nyújtani, hogy hogyan is kezdjek neki! :)
    Előre is kösznöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák