Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGR
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete vettem egy motorola V3-at. Elkezdtem vele ''játszadozni''
Leszedtem sok sok programot, theme-et, java jatekot. Párat fel is raktam a telefonra.Este kikapcsolatam a telefont és amikor reggel bekapcsoltam, azt vettem észre, hogy kicsit összekavarodtak benne a dolgok: A menü gombra nem a szokásos nagy ikonok jönnek be, hanem egy lista, amiből hiányzik rengeteg menüpont.(hiába állítom be ikonok rendezésre a beállításoknál) A letöltések közül hiányzik a téma választás menü, a videókamerára nem csinál semmit. A billentyűzeten az SMS gombra nem reagál. Sms menüt egyáltalánnem találom a telóba. Csak úgy tudok írni, ha kapok egy sms-t és ott az almenüben választom ki az írás részt. :/ Több dologra gondoltam, hogy mi lehet a hiba.. Felraktama telóra egy TikiWiki nevű themet, aminek alapból 3X3 as menü helyett 3X4 es menüszerkezete volt. Ezt később leszedtem, mert 1.5MBot foglalt. Ezen kívül leszedtem 2 db gyári skint is, csak a Moto nevezetűt hagytam benne. Rengeteg fórumot olvasgattam, hogy mi lehet a probléma és hogy mit tudnék csinálni anélkül, hogy belekezdenék szoftverfrissítésbe, de nem találtam igazi megoldást. Van valakinek ötlete, hgoy mivel tudnám helyrehozni a telóban a ''linkeléseket''?
Teló adatai:
Flex: SE8645MXXR2144
Szoftververzió: R374_G_0E.42.0ER_A
DSP S/W ver.: 62343400
Ha csak szoftverfrissítéssel tudom megcsinálni a telefont, akkor nagyon hálás lennék, ha valaki el tudná nekem ugyanezt a verziót küldeni és segítséget tudna nyújtani, hogy hogyan is kezdjek neki!
Előre is kösznöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Leszedtem sok sok programot, theme-et, java jatekot. Párat fel is raktam a telefonra.Este kikapcsolatam a telefont és amikor reggel bekapcsoltam, azt vettem észre, hogy kicsit összekavarodtak benne a dolgok: A menü gombra nem a szokásos nagy ikonok jönnek be, hanem egy lista, amiből hiányzik rengeteg menüpont.(hiába állítom be ikonok rendezésre a beállításoknál) A letöltések közül hiányzik a téma választás menü, a videókamerára nem csinál semmit. A billentyűzeten az SMS gombra nem reagál. Sms menüt egyáltalánnem találom a telóba. Csak úgy tudok írni, ha kapok egy sms-t és ott az almenüben választom ki az írás részt. :/ Több dologra gondoltam, hogy mi lehet a hiba.. Felraktama telóra egy TikiWiki nevű themet, aminek alapból 3X3 as menü helyett 3X4 es menüszerkezete volt. Ezt később leszedtem, mert 1.5MBot foglalt. Ezen kívül leszedtem 2 db gyári skint is, csak a Moto nevezetűt hagytam benne. Rengeteg fórumot olvasgattam, hogy mi lehet a probléma és hogy mit tudnék csinálni anélkül, hogy belekezdenék szoftverfrissítésbe, de nem találtam igazi megoldást. Van valakinek ötlete, hgoy mivel tudnám helyrehozni a telóban a ''linkeléseket''?