Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• He-Nike

aktív tag

Sziasztok mindenki!!!
    Van egy jó hírem számotokra két napi javítgatás, tesztelgetés után végre elkészült egy általam fabrikált skin!!!! (Mindenki legnagyobb örömére!!)
    egypár apró tulajdonság: 3*4-es ikonszerkezet
    módosított ikonok, módosított Óra Dátum Szolgáltató kijelzés elsősorban színben,
    próbáltam a színeket úgy kitalálni hogy minél jobban menjen a billentyűzet színéhez...
    Remélem ezzel mindenki elégedett lesz! Ja az egészet saját ízlésem szerint csináltam, tehát nem lefikázni...
    Igazából ez több létező skinből e398-as lett átalakítva (az ikonokat nem én rajzoltam félreértés ne essék) V3 Razr -ra...
    Próbáljátok ki (kötelező :) ) ja és ha még esetleg vmi hibát találtok benne lécci írjátok le magpróbálom orvosolni!!!

[link]

kicsomagolás után találtok majd benne egy system mappát és ebben két file-t ezt a két file-t másoljátok be a telefon a/mobile/system mappába, de elötte az eredeti fileokat mentsétek biztonságos helyre ha esetleg nem teccik visszatudjátok tölteni...

a telepítés egyszerű rákattintotok az installra és kész is
    de elötte fontos hogy a gépen rajta legyen a p2kcommander progi is és telepítve legyenek a tellóhoz szükséges driverek...
    Véleményeket várok!!!

Új hozzászólás Aktív témák