-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Misimókus90 #502 üzenetére
Ha az órát el tudod külön adni talán jól jössz ki árban!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Misimókus90 #499 üzenetére
Jó ár érték arányban a telefon!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Misimókus90 #494 üzenetére
Emagon 130 körül meg lehet venni 190-et szerintem nem ér! [link]
-
krizitomo
tag
válasz
Misimókus90 #494 üzenetére
most jo lett az a xiaomi is, en is vacillaltam egy darabig, viszont ami eltantoritott, hogy van a csaladban par es mindegyikkel elofordultak problemak, szinte mindegyik 1 ev utan elkezdett hivasminosegi problemakat produkalni, nem hall a masik fel idonkent, a bejovo hang is akadt idonkent, elkezdte bontani a vonalat randomra. plusz rengetet software gond, allandoan lealltak a programok es gyarizni kellett, hogy ujra mukodjon. konkretan xiaomi 11t, redmi note 11 pro, es a feleseg regi 11 liteja is ugyanez, az honorra lett cserelve. gondolom javulnak ezek is idovel, de nagyon egyenhibat produkaltak sajnos.
mikrofon nem volt koszos, hangfelvetel tiszta volt teljesen.
kameraban viszont xiaomi erosebb, de ez sem rossz. plusz pont, hogy vegre ip vedelem van xiaomiban isaztan lehet, hogy csak mi fogtuk ki ezeket. van meg egy regi redmi 4x, az viszont maig tokeletes, csak hat gyenge es regi
de mukodik
-
Kiskutya
veterán
válasz
Misimókus90 #484 üzenetére
Mennyibe jön ki a 13t árban?
-
válasz
Misimókus90 #484 üzenetére
Csak a Moto van a családban, így a Xiaomi-val nincs tapasztalat, de itt vannak a nyers adatok: link
Moto mellett nekem az érvek:
- Wireless töltés.
- Méret (ez is nagy S10e után, de a 13T még nagyobb).
- Tisztább Android, Xiaomi-nál olvasom, hogy van benne felesleges program rendesen (bloatware). Frissítésekkel, fő verzióval nem tudom hogy bánik a Xiaomi, itt két további Android verziót ígérnek a 13-as után.Xiaomi-nál:
- Nagyobb akku, bár ez nem jelenti azt, hogy tovább bírja, ha a rendszer és sw-ek zabálnak.
- Leica kamera, valószínűleg jobb fotó és videó képességek.
- Erősebb processzor, bár összehasonlítva, nincs szégyenkeznivalója a 8020-asnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged