Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendes droidos telefont kellett volna venned. A Huawei P30 4 év alatt egyszer sem csinált ilyet, említettem, hogy a Z1C szokása volt ez. Sőt, 2 évig használtam olyan, egzotikumnak számító droidos telefont amiről itt 100-ból 99-en még csak nem is hallottak: ZUK Edge. Az se csinált ilyet, pedig custom rom volt rajta. Mellesleg ez eddig egyszer fordult elő, és a repülő módba kapcsolás megoldotta a dolgot, és azóta működik ahogy kell. Tehát ez nem akkora tragédia, hogy én ilyen baki miatt hátat fordítanék a droidnak. Mindössze írogatom ide a tapasztalataimat, és ezt is beraktam ide. Aki emiatt az i oldal felé fordul, annak sok sikert kívánok. Csak majd figyeljen rá, hogy jól fogja, és ha úgy érzi lassul, akkor téved
Békesség!
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest