- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Nagy help kéne utazom külföldre, és nagyon romon van a ROM-om se wifi, BT is bugol (SlimBean 4.3.1), kéne olyan rom amin megy rendesen a wifi a bt a fényképező meg a gps is és stabil nem kell csicsa csak működjön rendesen a készülék. 3 évet kibírt még 3 hónapot húzzon ki ez a cél
-
menalcas
őstag
Tudtok valami olyan JB-et ami a BT headset működik rendesen ?
-
menalcas
őstag
Van egy hatalmas gondom, lemerült a vas, a gond ott kezdődik hogy fent van töltőn és csak addig töltődik amíg magától be nem kacsol elkezd boot-olni addig ugye nem tölt és mire a pin-t kéri lemeríti azt a kicsit amit felvett és kikapcsol, munkában vagyok nagyon kéne a teló, valami tipp ?
-
menalcas
őstag
Tudna nekem valaki mondani egy olyan romot amit TWRP Manager-ből is fel lehet tenni normálisan
-
menalcas
őstag
válasz
kakukkmarci #212 üzenetére
Nem, én a "külső hangszóróra".
-
menalcas
őstag
válasz
kakukkmarci #212 üzenetére
Nem, én a "külső hangszóróra".
-
menalcas
őstag
Előttem is írta valaki hogy kezd meghalni a külső hangszóró, érdekelne hogy a cseréjéhez kell forrasztani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest