Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
Aktív témák
-
neurologic
csendes tag
válasz
105kacsa #41667 üzenetére
No jól van akkor... Nem igazán követtem ezt a fórumot, én múlt héten botlottam a ROM-ba xda-n meg nem láttam linkelve. Mindenesetre várom az új verziót belőle mert eddig jobbat még nem láttam
ez a defy+++ van olyan gyors mint a FEB? azt olvastam, hogy a full HWA megeszi a memóriát... legalábbis a korábbi verziók -
neurologic
csendes tag
Nem olvastam végig az egész fórumot, de ha esetleg ezt nem ismeritek:
http://www.grupoandroid.com/topic/47905-ics-404-cm9-%E2%98%86-fast-edition-black-v12-%E2%98%86-2306/
Nincs még benne full HWA, elvileg a következő verzióba kerül bele, viszont ennél gyorsabb cm9 alapú rom-mal még nem volt dolgom... illetve unlock is van bele intergrálva
(ezt egyenlőre szükség híján nem teszteltem)
Regelni és megköszönni is kell mielőtt látszódnak a linkek, tudom az oldal spanyol de pl. chrome -al igazán könnyen megoldható a dolog
Ja és mindenképp full wipe szükséges, szóval érdemes egy backup-ot készíteni mindenekelőtt.
Sok sikert minden vállalkozó szelleműnek
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest