Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz Canis rufus #41522 üzenetére
Akkor félreértettem...azt hittem arra gondolsz amikor nem fogadott hívásnál kapsz egy smst hogy "Erről a számról..."
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
DaveJr
őstag
válasz Canis rufus #41513 üzenetére
Szolgáltatónál kell letiltani. Akár neten keresztül is letudod.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
DaveJr
őstag
válasz feketepeti #41369 üzenetére
Persze tudom milyenem van. Bayer-es.
-
DaveJr
őstag
válasz feketepeti #41347 üzenetére
Nekem most 2.2.2 van fent. Olvastam a CM9 telepítése kezdőknek cikket, és ott van egy olyan hogy opcionálisan telepíteni lehet a CM7.1 kernelt. Ezt érdemes lenne telepítenem?
Amúgy nekem ezekre kellene a rom (ezek legyenek stabilak):
720p felvétel
Mobilnet
Wifi
email szinkronizáció
gps
webIsten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Melyik a legstabilabb legjobb főzött rom mostanában? Egyszer már visszaváltottam gyári 2.2.2re de hátha mostmár van vmi jó.
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Elég hosszú a fórum és nem sok kedvem/időm lenne végig olvasgatni a több ezer hozzászólást. Ezért ha szerepelt a kérdés elnézést.
A kérdésem az lenne hogy melyik romot tudjátok ajánlani sima Defy-ra. Jelenleg 2.2-es magyarított verziója van fent. Nekem ezzel semmi problémám, de szeretnék kipróbálni vmi jobb romot ha van ilyen.
Ki melyik romot ajánlja? melyik a legstabilabb? melyik hasonlít a legjobban a gyárira?
Előre is köszönöm a válaszokat.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest