Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
Canis rufus #41522 üzenetére
Akkor félreértettem...azt hittem arra gondolsz amikor nem fogadott hívásnál kapsz egy smst hogy "Erről a számról..."
-
DaveJr
őstag
válasz
Canis rufus #41513 üzenetére
Szolgáltatónál kell letiltani. Akár neten keresztül is letudod.
-
DaveJr
őstag
válasz
feketepeti #41369 üzenetére
Persze tudom milyenem van. Bayer-es.
-
DaveJr
őstag
válasz
feketepeti #41347 üzenetére
Nekem most 2.2.2 van fent. Olvastam a CM9 telepítése kezdőknek cikket, és ott van egy olyan hogy opcionálisan telepíteni lehet a CM7.1 kernelt. Ezt érdemes lenne telepítenem?
Amúgy nekem ezekre kellene a rom (ezek legyenek stabilak):
720p felvétel
Mobilnet
Wifi
email szinkronizáció
gps
web -
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Melyik a legstabilabb legjobb főzött rom mostanában? Egyszer már visszaváltottam gyári 2.2.2re de hátha mostmár van vmi jó.
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Elég hosszú a fórum és nem sok kedvem/időm lenne végig olvasgatni a több ezer hozzászólást. Ezért ha szerepelt a kérdés elnézést.
A kérdésem az lenne hogy melyik romot tudjátok ajánlani sima Defy-ra. Jelenleg 2.2-es magyarított verziója van fent. Nekem ezzel semmi problémám, de szeretnék kipróbálni vmi jobb romot ha van ilyen.
Ki melyik romot ajánlja? melyik a legstabilabb? melyik hasonlít a legjobban a gyárira?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest