- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
defygaben77 #10033 üzenetére
Éppenséggel ha FR-t is nyomsz akkor mehet a gapps is. Ha nem csinálsz FR-t akkor meg minden marad , csak nightly-ra cserélődik az rc.
(#10034) anglergab: Ez úgy van, hogy az 1-essel kezd. Ha azon a terheltség meghaladha a treshold értéket akkor vált feljebb.
Walter ms2-jében van 4-es is megadva, de azt pl szinte sosem használta a rendszer.
Szerintem az esetedben is ha a középsőnek 800-at adsz, akkor nem igazán fog attól fentebb menni, max ha elég kicsire van állítva a treshold érték.
(Mondom mindezt úgy, hogy én még ezt a részt sosem piszkáltam mer tmind a sebesség mind az akkuidőm megfelelő volt eddigna de majd ha ennyit témáztok ezen akkor előbb utóbb én is belepiszkálok
)
USB hostra küldtem fentebb az éjjel még egy linket.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Posta, csomagküldés
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flották
- Netfone
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest