Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
szmayer1 #21034 üzenetére
szmayer1:
Sokszor írtam már, de szívesen megismétlem:
az én értékeimben (és úgy gondolom Lacopapi is valami efféle elv alapján voksolt) a legalsó érték kifejezetten a zenehallgatásra szolgál, ez volt a szándékom is, amikor kikísérleteztem ezeket az értékeket. Próbálj meg fél óráig zenét hallgatni kikapcsolt képernyővel, rögtön használni fogja az alsót is... de szinte semmi másra.
Nekem nem 300, vagy 400MHz-es Defy kellett, ezért használja bekapcsolva a középső és a felső értékeket. Így minden feladatot nagy biztonsággal, gyorsan el tud végezni a vas.Ezek úgy lettek közzétéve, mint saját beállítások, egyfajta javaslat a sok közül azoknak, akiknek megfelel így a használat.
Ha te szeretnéd, hogy inkább kisebb frekiken üzemeljen a defyd, akkor a thersholdot emeld, vagy próbálj variálni az értékeken (hosszas meló lesz) illetve a gyári, vagy ahhoz közeli ondemand az alsó frekit favorizálja, térj vissza arra.Szerk:
Most látom, hogy az én beállításomban a középső hiányzik, lacopapiéban pedig az alsó.... Lacopapié a jobb!!! A postom is arra vonatkozik.
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest