Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia gari, egy másik fórum társon keresztül lehet érvényesiteni.
Már eladtam.
És, hogy miért?
Elég sok funkcióját ide haza még nem lehet kihasználni.. amennyire eddit utána tudtam járni, pl t-mobil alatt egyáltalán nem volt gprs elérés. a gép OPjával sem vagyok elégedet.. lehet, hogy ezek az akciós darabok ilyen hüle korlátozásokkal jöttek ki? emiat nem tudtam netelni se, meg a 3gre akart csatlakozni, de pannon alatt megy.. fura?!?!
a progikat csak memre tudtam pakolni.. eddig és nem külsőre.. ha fényképezöből átteszed az SD akkor a képeket is neccesen lehet megnézni.. vagy egyáltalán nem. egyedül a telefon részével és a naptár részével voltam elégedett 1000%ossan meg az alkalmazások telepíthetőségében. most váltok wifis készülékre.
azt hiszem ennyi, he kérdésed van még, megpróbálok válaszolni.
ui azért eléggé sok előnye is van! többek közöt, hogy igen megszerettem már a tudása miatt
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest