Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
#70869248 #2380 üzenetére
Őszintén szólva Kato halála utáni évben én nagyon megkedveltem Sete-t. Tetszett, ahogy megemlékezett az overálján a csapattársáról.
Nem tartom olyan nagy motorsnak, de ez a gesztus példa értékű volt számomra.
Azóta hozzáteszem ez a fajta szimpátiám átcsapott a másik irányba ( igazából nem tudom megmondani hogy mi okból), de az utóbbi időben ért szerencsétlenségek miatt már inkább sajnálom szegényt.
Pedrosa a jövő. Ez vitathatatlan. Óriási tehetség, de mint korábban már ezt is írtam, nem kedvelem igazán.
A Stoner gyerekből meg bármi lehet. Tavaly Pedrosa árnyékában volt, de kinőheti magát, és akkor ....!
Szóval elég sok egyéniség van most ebben a géposztályban, akik miatt érdemes nézni a versenyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro / Mini 3 drón 5db-os szűrőkészlet (ND, NDPL és CPL Filter)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest