Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Na szóval: a páncél értéke elég alacsonynak tűnik, bár az elején még lehet h nekem is annyi volt
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő
) és ha már ott vagy vegyél egy láthatatlanság italt. Balmorában van pár torony, az egyikben (nem emlékszem melyikben) az emeleten ahol az őr van a szekrény tetején van egy kard, a játéknak majdnem közepéig nem is találsz jobbat (én kb 3szor lebuktam mire sikerült elcsenni-ha nem sikerül töltsd vissza).
Arra azért vigyázz, h olyan páncélzatfajtát vegyél magadra, amilyenhez a skilled a legmagasabb szinten van (ha karddal hadonászol akkor valszeg heavy armor, de Balmorában olyat még nem nagyon találsz)
Az ütéstípus attól függ mit csinálsz: máshogy üt ha egy helyben állsz, ha előrefele mész és ha oldalazol (asszem, de ez nem tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Eladó egy Pixel 7a
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő