- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTIS_
tag
Hi all!
Segítséget szeretnék kérni, most próbálom meg másodszor a morrowindot, de megint csak ott akadtam el, ahol még anno...
Tehát amikor a két tojástolvajt kell kinyúvasztani balmorában (harcosok quildjének 2. küldetése )
Az a baj, hogy egyszerűen túl gyenge vagyok, hogy lenyomjam őket, mert csak minden 5. ütésem találja el őket, és ezáltal az történik, hogy hadonászok kb 5 percen keresztül folyamatosan és már majdnem kettécsapom a monitort idegességemben, mikor meghalok, mert ők mindig eltalálnak amikor ütnek...
Kérdésem az, hogy mit rontottam el az elején?
Armorom 11, van már páncélzatom dögivel, de valamiért csak 11 armort ír, pedig csak a braceromnak van 17, na mind1...
Fegyverem valamilyen ezüst kard, 5-12 ; 5-12 ; 7-12 a sebzései, de biztos jó lenne, mert azokat a földöncsúszó férgeket is lecsapom vele 3 ütésből, de ahhoz hogy 3x eltaláljam bele kell ütnöm 15-20 at és ebbe már beleőrülök!!!
Szóval a kérdésem az, hogy mit vegyek/cseréljek le ahhoz, hogy élvehzető legyen a játék, mert ha ez alapból ilyen, és végig ilyen is lesz akkor uninstall és várom az obliviont.
Jut eszembe van ügye 3 féle ütés fajta (chop, slash vagy mi meg még 1) nekem mindig csak 1 fajtát csinál, hogy lehet elérni, hogy ne mindig ugyanazt a sablon mozdulatot csinálja a karddal, hanem kicsit forgassa is vagy valami?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
TIS
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Autós topik
- Milyen routert?
- Jogász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TIS