Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTIS_
tag
Hi all!
Segítséget szeretnék kérni, most próbálom meg másodszor a morrowindot, de megint csak ott akadtam el, ahol még anno...
Tehát amikor a két tojástolvajt kell kinyúvasztani balmorában (harcosok quildjének 2. küldetése )
Az a baj, hogy egyszerűen túl gyenge vagyok, hogy lenyomjam őket, mert csak minden 5. ütésem találja el őket, és ezáltal az történik, hogy hadonászok kb 5 percen keresztül folyamatosan és már majdnem kettécsapom a monitort idegességemben, mikor meghalok, mert ők mindig eltalálnak amikor ütnek...
Kérdésem az, hogy mit rontottam el az elején?
Armorom 11, van már páncélzatom dögivel, de valamiért csak 11 armort ír, pedig csak a braceromnak van 17, na mind1...
Fegyverem valamilyen ezüst kard, 5-12 ; 5-12 ; 7-12 a sebzései, de biztos jó lenne, mert azokat a földöncsúszó férgeket is lecsapom vele 3 ütésből, de ahhoz hogy 3x eltaláljam bele kell ütnöm 15-20 at és ebbe már beleőrülök!!!
Szóval a kérdésem az, hogy mit vegyek/cseréljek le ahhoz, hogy élvehzető legyen a játék, mert ha ez alapból ilyen, és végig ilyen is lesz akkor uninstall és várom az obliviont.
Jut eszembe van ügye 3 féle ütés fajta (chop, slash vagy mi meg még 1) nekem mindig csak 1 fajtát csinál, hogy lehet elérni, hogy ne mindig ugyanazt a sablon mozdulatot csinálja a karddal, hanem kicsit forgassa is vagy valami?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
TIS
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TIS