Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OTIS_

tag

Hi all!
    Segítséget szeretnék kérni, most próbálom meg másodszor a morrowindot, de megint csak ott akadtam el, ahol még anno...
    Tehát amikor a két tojástolvajt kell kinyúvasztani balmorában (harcosok quildjének 2. küldetése )

Az a baj, hogy egyszerűen túl gyenge vagyok, hogy lenyomjam őket, mert csak minden 5. ütésem találja el őket, és ezáltal az történik, hogy hadonászok kb 5 percen keresztül folyamatosan és már majdnem kettécsapom a monitort idegességemben, mikor meghalok, mert ők mindig eltalálnak amikor ütnek...
    Kérdésem az, hogy mit rontottam el az elején?

Armorom 11, van már páncélzatom dögivel, de valamiért csak 11 armort ír, pedig csak a braceromnak van 17, na mind1...
    Fegyverem valamilyen ezüst kard, 5-12 ; 5-12 ; 7-12 a sebzései, de biztos jó lenne, mert azokat a földöncsúszó férgeket is lecsapom vele 3 ütésből, de ahhoz hogy 3x eltaláljam bele kell ütnöm 15-20 at és ebbe már beleőrülök!!!
    Szóval a kérdésem az, hogy mit vegyek/cseréljek le ahhoz, hogy élvehzető legyen a játék, mert ha ez alapból ilyen, és végig ilyen is lesz akkor uninstall és várom az obliviont.
    Jut eszembe van ügye 3 féle ütés fajta (chop, slash vagy mi meg még 1) nekem mindig csak 1 fajtát csinál, hogy lehet elérni, hogy ne mindig ugyanazt a sablon mozdulatot csinálja a karddal, hanem kicsit forgassa is vagy valami?
    Előre is köszi a segítséget! :R
    Üdv:OTIS

Új hozzászólás Aktív témák