- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Na szóval: a páncél értéke elég alacsonynak tűnik, bár az elején még lehet h nekem is annyi volt
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő
) és ha már ott vagy vegyél egy láthatatlanság italt. Balmorában van pár torony, az egyikben (nem emlékszem melyikben) az emeleten ahol az őr van a szekrény tetején van egy kard, a játéknak majdnem közepéig nem is találsz jobbat (én kb 3szor lebuktam mire sikerült elcsenni-ha nem sikerül töltsd vissza).
Arra azért vigyázz, h olyan páncélzatfajtát vegyél magadra, amilyenhez a skilled a legmagasabb szinten van (ha karddal hadonászol akkor valszeg heavy armor, de Balmorában olyat még nem nagyon találsz)
Az ütéstípus attól függ mit csinálsz: máshogy üt ha egy helyben állsz, ha előrefele mész és ha oldalazol (asszem, de ez nem tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő