- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Na szóval: a páncél értéke elég alacsonynak tűnik, bár az elején még lehet h nekem is annyi volt
. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő
) és ha már ott vagy vegyél egy láthatatlanság italt. Balmorában van pár torony, az egyikben (nem emlékszem melyikben) az emeleten ahol az őr van a szekrény tetején van egy kard, a játéknak majdnem közepéig nem is találsz jobbat (én kb 3szor lebuktam mire sikerült elcsenni-ha nem sikerül töltsd vissza).
Arra azért vigyázz, h olyan páncélzatfajtát vegyél magadra, amilyenhez a skilled a legmagasabb szinten van (ha karddal hadonászol akkor valszeg heavy armor, de Balmorában olyat még nem nagyon találsz)
Az ütéstípus attól függ mit csinálsz: máshogy üt ha egy helyben állsz, ha előrefele mész és ha oldalazol (asszem, de ez nem tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha gyenge vagy, vegyél potion-t a Balmora-i kotyvasztónál: van mindenféle növelőszer (a legfontosabb az életerőnövelő