- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
axton
tag
válasz
rosszcsont88 #13087 üzenetére
upc connectbox 5ghz-n kitolja az 500 megabitet! Galaxy S9-en legalábbis nálam
-
válasz
Ki lehet, csak nem a szolgáltatók által osztogatott eszközökön, és nem telefonon. Ehhez komolyabb router illetve kliens is kell.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Köszönöm, ezt írtam én is.
-
BBéci
legenda
válasz
rosszcsont88 #12856 üzenetére
Van ingyenes IPTV?
UPC-nél van valami lehetőség néhány olyan csatorna vételére, nézésére, amikre nincs előfizetés, de erről nincsenek pontos információim, mert amikor ide valaki írt erről, azt nem figyeltem meg, mert nem érint. -
bigdady
nagyúr
válasz
rosszcsont88 #12814 üzenetére
De legalább belepörgethetek nem?
-
berbatov2
senior tag
válasz
rosszcsont88 #12760 üzenetére
Dabason pont nem igaz! Spec 1-es terület és 7200Ft az a kombináció amit írtál.
-
imibogyo
veterán
válasz
rosszcsont88 #12708 üzenetére
Konkrétan a T-nél nem tudom, de a UPC-s netemet így állítottam be, azért kérdeztem. UPC-s modemet átlőttem bridge módba, az új routert meg felkonfigoltam értelemszerűen. De most már tényleg hazamegyek este és megnézem, mert most már komolyan érdekel.
-
asdf_
veterán
válasz
rosszcsont88 #12708 üzenetére
zte-s telekomos uveges cuccon ha jol remlik, akkor pppoe felhasznalonev es jelszo torlesenek eredmenye bridge mod lesz. Nem probaltam, csak hallottam, szoval nem keszpenz, es amennyiben nincs meg a jelszo, ne probalkozzon vele senki, mert he nem mukodik, akkor nem lesz net
-
imibogyo
veterán
válasz
rosszcsont88 #12706 üzenetére
Ezt ő nem tudja megtenni a modemből közvetlenül? Most nem otthon vagyok, így nem tudom megnézni a saját eszközömben, de van ott vagy 1000 beállítási lehetőség. Én egyszerűen kinyomnám a wifi-t a T-s eszközön, kábellel rádugnám az AC-s routert és készen is van a dolog (én például kaptam is a T-től egy D-Link AC-s routert ajándékba, azt fogom majd használni, ha végre túl vagyok a költözésen)...
-
asdf_
veterán
válasz
rosszcsont88 #12651 üzenetére
Jajj, ne vicceljunk mar, U-s i3 notebookprocival, 4gb rammal, m.2-es lite on(!) SSD-vel kihajotottam 1000/250-es telekom uveget. Semmi i7 nem kell oda alaphelyzetben.
-
Constantin79
csendes tag
válasz
rosszcsont88 #12474 üzenetére
Üdv. Azt hogy nem bírja a meleget, "áramzabáló" stb a ZTE-re érted? Akkor nekem mázlim van, mert ez egyik jó haveromé, Gyálon.
Ha ott laknák akkor is sztem mindeképp a Telekommal szerződtem volna. Nálam itt Alsónémedin már elérhető a Telekom 2Gbps sebességű Internet csomagja is. Szeretnék neki segíteni mindenképp.
Nem érdekel; ezért élek: nincsen káros szenvedélyem, van egy kisfiam, dolgozok mind állat, rosszul átszámolt lakáshitel, egyedül fizetem, mert a "naccságosasszony" beremegett és itt hagyott. Ahogy kissé rendeződök anyagilag lehet meg is rendelem azt az internet csomagot. Imádom az üveget és a Telekomot. A letöltést és az internetet, a GTA-t és minden nagyon jó játékot!!Ezt nem gondoltam volna 3 évvel ezelőtt amikor még itt szenvedtem egy 8Mbps UPC ADSL-el, a végén összejön hogy itt a 29-es körzetbe elsz a legjobb az internetszolgáltatás . .
-
Constantin79
csendes tag
válasz
rosszcsont88 #12474 üzenetére
Üdv. Ok, rendben, nagyon köszi. Az hogy ilyen módban van amit írtál meg tudom nézni a ZTE-be belépve valamelyik menüjében? És felhívom az ÜF-szolgálatot és csak ennyit mondok, hogy "bridge módba" kérném szépen ezt az eszközt és tudni foga az illető? Utána nem kell csatlakoztatni másik eszközt? mert épp ez lenne a lényeg. És persze a port nyitás.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest