- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
Dictator^ #1245 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy azzal nem lesznek gondjaid. Nem minden router bírja megosztani a Digis netet.
Azért kíváncsi leszek, hogy egyszerre olyan sokan előfizetnek hogy fogja bírni a terhelést csúcsidőben. Nekem ezek az elérhető csatornák. Nincs Comedy, Filmmúzeum, Mtv.
Mi a véleményed, véleményetek erről a kiosztásról? -
kabelmania27
félisten
válasz
Dictator^ #1237 üzenetére
Lehet régiek az osztók, kábelek nálad. Ha kicserélnéd a kábeleket és az osztókat újabbakra lehet megszűnne a hibajelenség.
Ismerősömnél (nem 29körzet) kicseréltük a kábeleket, osztókat újakra, utána jobb lett a digitális vétel. 80%-os lett a jelszint, megszűnt az akadás, kockásodás. -
kabelmania27
félisten
válasz
Dictator^ #1233 üzenetére
Koliban Upc kábeltévé van bekötve, a másik koliban Digi. Párszor voltam megnézni az adás minőségét. Analóg adás eléggé szemcsés és kockás volt, (digisport) pedig az ajzat és a tévé között 3x árnyékolású koax volt. Szerintem a tévét hagyd meg. Hiába fizetsz kevesebbet, ha a kedvenc műsorodat nem tudod nézni. Viva és Mtv sincs a Diginél ha jól tudom. Beszéltem ismerősökkel, van aki panaszkodik hogy Upc kábelnethez képest a digis többször szakad meg, a tévére is panaszkodnak hogy nem jó a kép minősége.
Amíg nem volt digi tányéros tv, drága volt a családi csomag.
Persze fontos az ár.
Én is használtam adsl-t t-home területen, tudom milyen. Nax 1megabitet tudott a központtól való távolság miatt, ennél egyértelműen jobb a 20/10 főleg hogy optika jön be a házba.
A mostani szolgáltatónál 10/2 a max
Mi a véleményed, véleményetek ezekről a csomagokról? -
dr.bubo
őstag
válasz
Dictator^ #1237 üzenetére
Úgy látszik ez terület függő, mert itt Vecsésen, amíg upc-is voltam nem volt gond a tv adással, nem szakadozott (ismerőseimnek sem).
Az a gond, hogy a Monortel a '90-es években nem ilyen szolgáltatásokra tervezte, építette ki a hálózatát ( hol volt még adsl, digitális tv). Szerintem itt a UPC-nek az egész hálózatot cserélnie kéne, ezzel pedig már nagyon elkéset, hisz itt vannak a konkurensek az olcsóbb áraikkal, jobb szolgáltatással.
A digénél a felvevős box hiányzik, remélhetőleg lesz nekik is.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Dictator^ #1235 üzenetére
A Kispatak-, Katica lakóparkban az elmű és a upc is földbe vitte a kábeleit, tehát csak lámpa oszlopok vannak, oda pedig nem engednek légvezetéket tenni.
A lakópark már kiépült, mikor a t-home föltúrta az utcákat és földben vezette el a cuccait. az ott lakok, akkor is anyáztak a széttúrt járdák, füves, beültetett területek miatt.
Maglódon más a helyzet, mert ott mehet az elmű oszlopon a digi kábel. -
dr.bubo
őstag
válasz
Dictator^ #1233 üzenetére
Nem szitkozódik, hogy nincs pénze rá. De nem akar a kényelmi szolgáltatásokból sem leadni. ezért most pár hónapot kivár. (Vagy t-home-ra vált) De 100%, hogy váltani fog upc-ről.
Az biztos, hogy a 29-es körzetben a upc nagyon sok ügyfelet elveszt a digi miatt.
Vecsésen a digi a Kispatak és Katica lakóparkban nem épít ki hálózatot, mert légvezetéket oda nem vihetnek, földtúrásra pedig az önkormányzat nem adott engedélyt.
akik ott laknak azoknak marad a tányéros tv, upc adsl, tv, t-home).
-
kabelmania27
félisten
válasz
Dictator^ #1221 üzenetére
Szerintem lesznek akik maradnak.
Akinek nem felel meg a Digi csatornakiosztása (nincs comedy) vagy nem számít a sebesség, nem szeretnek változtatni (nem régen volt festés) nem fognak átmenni.
Ahol voltam albérletben, ott sem állt át mindenki a Digire, a lépcsőházban, kb 3-4en álltak át, többiek maradtak Upc-nél. Nem volt 100%-os átállás, tudom hogy kábelmodemes terület más.
Egyik ismerősöm ( nem 29-es körzetben lakik) lakóhelyén elérhető a digi, mégis maradtak upc-nél, mert a digi kiosztásában nem volt espn, filmmúzeum, pax, comedy. Nem akartak még egy számlát kapni. Digital gold, 50/5net, telefon bronze tökéletesen működik.
-
hirvadász
csendes tag
válasz
Dictator^ #1200 üzenetére
Pont azért kérették be a Digi képviselőt mert Vecsésről halottak "problémákat" megkérdeztem mik azok a problémák azt monták hogy a helyi W. tv kábel hálozathoz való csatlakoztatásával volt probléma!
Bár azt a kutya sem nézi de nekik kell (önkormányzat), elvégre mi vagyunk értük és nem ők mi értünk -
Anonymus X
tag
válasz
Dictator^ #1159 üzenetére
Nem nem. Jelenleg még olcsóbban kapom a netet, mint egy új előfizető. Anno 1 év hűségidőt vállaltam és így 6400 Ft-ot fizettem a "csupasz" ADSL-ért (8 Mbit). Ezt emelték meg most két részletben ~6800 Ft-ra. A mostani "akciójuk" szerint ez 7620 Ft-ba kerül egy új előfizető számára (igaz 1 hónapig díjmentesen, viszont nekem 3 hónapig féláron volt 3200 Ft-ért).
-
Bencsi89
csendes tag
válasz
Dictator^ #1155 üzenetére
Én sem tudok semmi konkrétat, de ezt a tavasz dolgot abban az esetben eltudom képzelni, hogy ha mondjuk a Digi gerinchálózata még nem ér el idáig, vagyis a településen hiába van kiépítve a hálózat, ha nincs még hova bekötni. - Bár szerintem ez nem így van (lesz), mert a Diginek sem éri meg, hogy nem termel bevételt egy bekábelezett település.
-
Bencsi89
csendes tag
válasz
Dictator^ #1115 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez bármit befolyásolna, attól meg nem igazán kell félni, hogy gyengébb lesz a jel, mert nem 5 méterre van az oszlop, hanem mondjuk 100-ra, ez optika nem rézkábel.
Amiben én nem látok logikát az az, hogy miért van az, hogy egy utcába behúznak egy oszlopnyi kábelt, felrakják a dobozt, de a következő oszlopig már nem viszik...
Ez a helyzet itt mifelénk is Maglódon a Mendel Károly utcában a Kölcsely utca - Kinizsi utca közötti szakaszon: Kölcsely utca felől behúzva a kábel 1 oszlopnyira a Mendelbe, oszlopon doboz, következő oszlopon (Kinizsi utca irányába), se kábel, se doboz, következő oszlop detto, majd a Kinizsi utca végig kábelezve és dobozolva... -
-
smog86
senior tag
válasz
Dictator^ #1088 üzenetére
Az igaz, hogy a második legnagyobb piaca az Magyarország, de van még pár nem elenyésző.
Romania - about 1,100,000 customers
Hungary - about 420,000 customers
Slovakia - about 320,000 customers
Czech Republic - about 300,000 customers
Serbia - about 100,000 customers
Croatia - about 70,000 customers -
kabelmania27
félisten
-
-
-
BITBOYS
addikt
-
smog86
senior tag
válasz
Dictator^ #1024 üzenetére
Akkor szerintem inkább már így lesz, ha lesz:
1 > 2
2,5 > 5
8 > 15 vagy 16
18 > 20 vagy engednek az árból.
Mivel páran elmennek úgyis tőlük a digi miatt, így marad egy kis tartalékuk a hálózatban amit lehet szétosztanak, persze ezt csak az alacsonyabb csomagoknál tudják megtenni. -
enginev3.0
félisten
válasz
Dictator^ #1019 üzenetére
És most azt próbáld meg bemesélni mikor tüzet adtál a sárkánynak!
Szerintem ez miatt max az maradna, akinek nincs ideje, vagy lusta elmenni felmondani, és új szerződést kötni máshol.... én most indulnék ha lenne digi
de azért a dupla sáv jó lenne, bár akkor meg a ping megint hova emelkedne... eh
Amúgy ha már ilyet csinálnak akkor nagyon érzik a vesztüket, reméljük digi nem áll meg annál a pár városnál
-
smog86
senior tag
válasz
Dictator^ #984 üzenetére
Gőzöm sincs hogy él-e, utána kell érdeklődni és úgy tenni, mintha nem lemondani akarnád, hanem csak hűségtől megszabadulni.
Amúgy UPC nem akarna megszabadulni végre a 29-es körzettől, hogy Invitel vagy T normális netet szolgáltasson arra is?
Jó hogy drágábban kell adniuk a szolgáltatást, ha ilyen kevés előfizetőjük van... -
leviske
veterán
válasz
Dictator^ #986 üzenetére
Igen, akkor 300x12 Ft (vagyis nekünk tavaly a hűségidőből addig letelt hónapok számával kellett szorozni a kapott kedvezményeket, így a 11. hónapban jött ki olyan 20k környékére.). Ha a kisebb csomagból nagyobba trükk beválik, akkor azt majd jelezd már légyszi. Én ezt annyival másabb formában ismertem, hogy feljebb lépve nem kötelező hűséget ígérni és így minden plusz költség nélkül le lehet mondani utána, de ezt a változatot utoljára tavaly lehetett megjátszani.
-
leviske
veterán
válasz
Dictator^ #984 üzenetére
Ez nem kiskapu. Nem fizettethetik ki feled a hátralévő teljes összeget, vagy az eddig befizetett teljes összeget még egyszer, csak amiatt, mert nem kívánod betartani a hűséget, amiért cserébe olcsóbb szolgáltatást kaptál.
Teljesen logikus, hogy ilyenkor csak a hűségedért cserébe nyújtott kedvezményt kell visszafizetned.
-
-
-
leviske
veterán
válasz
Dictator^ #954 üzenetére
dr.bubo jól írta. Az egyik srác, akit küldött a Telekom szerelőként, mondta, hogy a DIGI-nek is dolgozik és előfordul, hogy ki se fizetik Őket, de ha még ki is fizetik, akkor sincsenek elkényeztetve. Persze a Telekom is kihajtja a belüket, de legalább ki vannak fizetve.
Félreértés ne essék, ezt nem a DIGI ellen írom, csak jeleztem az ügyet.
-
leviske
veterán
válasz
Dictator^ #901 üzenetére
Igen, nálunk már rég ki volt építve, mégis minden T-Home-os forrásból azt kaptuk még ez év májusában is, hogy nem érhető el egyetlen szolgáltatás sem. Most meg kiderült, hogy üllőn már 80Mbps net is van, IPTV-ről már nem is beszélve.
Mende megközelítőleg 10 utcából áll, ha már ott látták értelmét kiépíteni, akkor miért pont a jóval népesebb Maglódot hagyták volna ki, ami nem mellesleg össze is ér Gyömrővel?
Az viszont igaz, hogy Maglód és Gyömrő gyanúsan sokat kerül elő, ha DIGI terjeszkedésről van szó, szóval kell, hogy legyen a dologban valami. Üllőn nemigen láttam DIGI-seket, szóba se nagyon szokott jönni, tehát úgy tűnik, egy darabig a Telekom lesz számunkra a megváltó.
-
leviske
veterán
válasz
Dictator^ #899 üzenetére
De tudhat, mert az ügyfélszolgálatosok ugyanazt az adatbázist használják elméletileg, mint az online felület, arra pedig mondta a srác, hogy felejtős.
Jóval pontosabb infót tud adni a srác.
Mi kb 2-3 éve próbálunk átugrani T-Home-ba, de folyton megkaptuk az ügyfélszolgálaton/telefonon/neten, hogy nincs lehetőség a satellite szolgáltatáson kívül más kiépítésére, aztán a srác meg jött és tájékoztatott róla, hogy valójában mióta volna lehetőségünk a váltásra...
Veszíteni nem veszíthetsz semmit, ha felhívod.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dictator^ #891 üzenetére
telefonnal nem jött össze a linkelés
KÖZLEMÉNY
A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt El fizet it, hogy a körülményekben bekövetkezett változás
miatt módosítja Internet- és bérelt vonali Általános Szerz dési Feltételeit az alábbiak szerint:2011. december 15. hatállyal
ÁSZF 2.1.6 A szolgáltatás igénybe vételéhez kapcsolódó egyéb feltételek - pontosításra kerül oly módon, hogy
az ADSL szolgáltatásra vonatkozóan is bevezeti a portsz rés alkalmazását és egyes portok forgalmának tiltását.
A hatálybalépés napjáig Tisztelt El fizet ink részletes tájékoztatására annak terjedelme miatt az új, egységes
szerkezet Általános Szerz dési Feltételek teljes szövegét ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a www.upc.hu
és a business.upc.hu honlapon közzétettük.UPC Magyarország Kft.
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dictator^ #760 üzenetére
Akció lesz, kérdeztem, hogy ugyan az mint mindig, hogy 3 hónapig félár, azt mondta hogy erről még nem tud semmit, szóval gondolom igen -.-
Ez a legnagyobb
18432 / 1536 kbit/sSirKero @ nekem azért 2.5mbitnél tudnának gyorsabbat adni
de azt mondta csak akkor ha az ár is nő vele, mondom az aztán nagy egyéni csomag
Viszont hozzánk max 8mbitet hoznak ki ha jól tudom, mert nagyon kint lakunkannyira viccesek, hogy hihetetlen.
Milyen szolgáltatóhoz mész? nálunk nincs semmi, csak invitel vezetéknélküli, btel (drágább) meg upc
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest