- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Pikírt
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #7627 üzenetére
Igen. Ha 'neadjIsten' bármi baj lenne a Telekommal, akkor van mihez nyúlni. azaz csatlakozni.
Viszont a mai nap eredménye bíztató. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Gubek-Einste #6975 üzenetére
ez új nekem
úgy tudtam, az itthoniakkal nem lehet.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Gubek-Einste #6728 üzenetére
Köszi.
koháry: Neked is köszi -
válasz
Gubek-Einste #6474 üzenetére
Ez is csak attól függ, hogy mekkora a DSLAM<->efi távolság, és milyen internet csomagot adnak el mellé! A VDSL kapacitása is végleges, akárcsak az ADSL-é! Ha valakinek van 40Mbps-re alkalmas linkje, és a 30-as net mellé vesz IPTV-t 2-3 box-al, akkor az bizony nem lesz túl szórakoztató!
-
asdf_
veterán
válasz
Gubek-Einste #5768 üzenetére
Meg a megkerdezem a fonokomet. Komolyan, berakott hold-ba a csoka (nyilvan kamubol), amikor en felmondtam. Meghallgattam, mit ajanlott, de mondtam, hogy keso, pajtas, eddig kellett volna pedalozni, az uj szolgaltato mar 4 napja uzemel...
-
válasz
Gubek-Einste #5768 üzenetére
Ez így van, bár a harmad, és negyed árak kicsit erősek szerintem! Én anno amikor Invitel-t hagytam ott, akkor itt a fórumon kerestek meg privátban, és mindössze 1000Ft-al adták volna olcsóbban az akkori csomagomat, mint a publikus ár! Ez akkoriban 7000Ft körül lett volna, 8M/512K DSL + telefon, a meghirdetett ár 8000Ft körül volt! A másik verzió az volt, hogy kapom 8000-ért továbbra is, de 10M-es netet! Azért ha a 8000 helyett 2-3000Ft-ot ajánlanak telefonnal, akkor igencsak elgondolkodtam volna, hogy jó lesz nekem a DSL is...
Az persze még hozzá tartozik, hogy akkoriban nem volt nálunk UPC, hanem közel azonos áron (8000HUF) váltottam 8/2-es RubiCom kábelnetre, telefonra, és analóg TV-re, amiben a net rá egy-két hónapra lett 16/2, erről már tudtam váltáskor, és ezt vette meg később a UPC...
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #5178 üzenetére
Nem ismersz. Ott volt a végén a vigyor.
Áhh, offba rakom má... -
DuplaZso
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #5174 üzenetére
De az átvágott kábelektől lett sz.r a rúter, miért nem világos ?
-
seimon
tag
válasz
Gubek-Einste #5174 üzenetére
Jó mindegy hagyjuk, látom te nem olvasol, legyen neked igazad...
Majd nézek egyet. -
seimon
tag
válasz
Gubek-Einste #5172 üzenetére
Szerintem ez ide is tartozik, mert pont azóta van a hiba, amióta érvágást kapott a UPC dabason!
Kedves Ügyfeleink!
Örkény, Pusztavacs, Táborfalva és Tatárszentgyörgy környékén tapasztalható hibát kollégáink a mai napon hajnali 2 óra körül elhárították. Elnézést kérünk a szolgáltatás-kieséssel okozott kellemetlenségek miatt!
"Örkény, Pusztavacs, Táborfalva és Tatárszentgyörgy környékén valószínűleg egy optikai kábelvágás miatt jelenleg nem működnek szolgáltatásaink, a hiba felderítését illetve kijavítását megkezdték kollégáink. A hiba jellege miatt a hagyományos telefonvonalak egy része a településeken belüli hívások esetén most is működhet, de a többi szolgáltatás visszaállítása több órát is igénybe vehet, ezért türelmeteket és megértéseteket kérjük. Ha újabb információkkal rendelkezünk, jelezni fogjuk."
Kedves Ügyfeleink!
Legfrissebb információnk alapján egyik kábelünket egy szakaszon ismeretlenek megrongálták, aminek a pontos helyét már megtalálták műszaki kollégáink. A hálózat helyreállítása viszonylag jelentős földmunkával is jár, illetve az elszakadt kábelek újrakötése is több időt igényel, ezért a hibaelhárítást éjszaka is folytatják technikusaink, hogy a lehető leghamarabb visszatudják állítani a szolgáltatásokat. Megértéseteket köszönjük! -
fsdb
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4790 üzenetére
Nálam is ez van.
http://www.bestfreedns.net/ -ről próbáltam pár címet, de a router a connectingnél elakadt.
Alopból 1-2 próba után felengedett. -
choco01
addikt
válasz
Gubek-Einste #4381 üzenetére
Megnéztem..hát érdekes.
Benyomom a piros gombot, kiválasztom pl. a Jóban Rosszbant és látom az előző részek időpontjait, rövid leírásait stb..de ha már rámegyek hogy megnézés, az már nem megy..
De tavaly eddig se bírtam eljutni.. -
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #4301 üzenetére
akkor az, viszont kivülről is csak ez az ip-t lehetett látni pl a whatismyip.com-on
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #3836 üzenetére
az sem volt sosem
-
benceecneb
tag
válasz
Gubek-Einste #2202 üzenetére
Köszi, mostmár értem!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Gubek-Einste #1098 üzenetére
Gazdasági Versenyhivatal nem engedélyezi hogy az adott településen mindkét hálózata legyen egy szolgáltatónak, amikor a Fibernetet megvette az Invitel, azokon a településeken,a hol már jelen volt továbbértékesítette az Upc-nek az adott hálózatot.
Ha Upc átvenné a Digit, azokon a településeken, ahol már jelen van tovább kellene értékesítenie a hálózatot olyan cégnek, aki még nincs jelen az adott területen. -
Dictator^
veterán
válasz
Gubek-Einste #1080 üzenetére
Hát rohadtul remélem, hogy ilyen nem történik. Már csak amiatt mert a upc tényleg gusztustalan árakat adott... és most, hogy jön ide a Digi is, remélem nem adják el alóla az egészet, és a net megint visszafele fog fejlődni.
Esetleg, erről tudtok valamit linkelni? Sehol nem találok róla infót.
-
Dictator^
veterán
válasz
Gubek-Einste #1078 üzenetére
Hogy most , hogy a Digi kiépitett mindent, a UPC átveszi az egészet?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gubek-Einste #976 üzenetére
tehát ennyi volt a portszűrés?
-
leviske
veterán
válasz
Gubek-Einste #962 üzenetére
Értem. Közben aztán leesett, hogy azért csak kénytelenek lesznek nekünk is jelezni, hogy mit csinálnak, mert nem állhat annyiból a kikötés, hogy levágják a vezetéket az oszlopról, azt csókolom.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest